Yardım Redmi Note 8 Pro Yarım Saatte Yüzde 10

centerboys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
Arkadaşlar cihazı yeni aldım 2 gün oldu fakat batarya inanılmaz çabuk bitiyor yarım saatte yüzde 10 şarj yemesi sizce normal mi ? Miu 11 yaptım özellikle oyunlarda aşırı tüketiyor şarjı. Bundan önce mı Max 2 kullanıyordum o telefonun bataryasının ölü hali bile bu kadar çabuk bitmiyordu.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Oyunlarda yarım saatte %10 gidiyorsa bu normaldir. (Özellikle PUBG veya Mobil Legends gibi oyunlarda). Ancak nette gezinirken veya boştayken yarım saatte %10 gitmesi anormal bir durumdur.

Telefonu sıfırlayıp kullanmayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

centerboys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda yarım saatte %10 gidiyorsa bu normaldir. (Özellikle PUBG veya Mobil Legends gibi oyunlarda). Ancak nette gezinirken veya boştayken yarım saatte %10 gitmesi anormal bir durumdur.

Telefonu sıfırlayıp kullanmayı deneyebilirsiniz.
Hücre bekleme süresi Yüzde 35 hocam . 3G ye aldım bakalım birde öyle deneyeceğim

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Pil bitene kadar (%5 civarı) telefonu kullanıp ekran süresine bakın hocam.
Pil kullanım istatistiklerinden son şarj zamanı ve ekran süresini kıyaslayın daha net bir fikir verecektir size.
Son 2-3 gündür benim Note 7 cihazımda da Google Hizmetleri aşırı pil tüketiyor görünüyor. Ama ekran süresi toplamda 6-8 saat arası alıyorum. Anlık kullanımlardan kaynaklı yüzde miktarı çok görünebiliyor bazen.

Oyla:

centerboys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
Pil bitene kadar (%5 civarı) telefonu kullanıp ekran süresine bakın hocam.
Pil kullanım istatistiklerinden son şarj zamanı ve ekran süresini kıyaslayın daha net bir fikir verecektir size.
Son 2-3 gündür benim Note 7 cihazımda da Google Hizmetleri aşırı pil tüketiyor görünüyor. Ama ekran süresi toplamda 6-8 saat arası alıyorum. Anlık kullanımlardan kaynaklı yüzde miktarı çok görünebiliyor bazen.

Yüzde 5 de resimlerini buraya atarım . Çoğu araştırmamda mediatek işlemci ile alakalı diyorlar note 8 pro nun şarj sorununu ama bilemedim. Şu anda baktığımda şarj olduğundan itibaren 6 buçuk saat olmuş yüzde 53 şarjı var

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Yüzde 5 de resimlerini buraya atarım . Çoğu araştırmamda mediatek işlemci ile alakalı diyorlar note 8 pro nun şarj sorununu ama bilemedim. Şu anda baktığımda şarj olduğundan itibaren 6 buçuk saat olmuş yüzde 53 şarjı var
İşlemci, şarj düşmanı bu doğru... Güçlü işlemci fazla enerji demektir.

Oyunsuz, o telefon 10-12 saat ekran süresi verirse iyidir, üstü değerler çok iyi, altındaki değerler daha da kötü olacak demektir.

Miui 11 güncellemesi yaptıktan sonra komple sıfırlayın ve test edin... Oyun oynamak var olan normal kriterlere etki eder aklınızda bulunsun.

Oyla:

centerboys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
Pil istatistikleri yüzde 15 de bu durumda iyimi sizce
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci, şarj düşmanı bu doğru... Güçlü işlemci fazla enerji demektir.

Oyunsuz, o telefon 10-12 saat ekran süresi verirse iyidir, üstü değerler çok iyi, altındaki değerler daha da kötü olacak demektir.

Miui 11 güncellemesi yaptıktan sonra komple sıfırlayın ve test edin... Oyun oynamak var olan normal kriterlere etki eder aklınızda bulunsun.
Hocam yüzde 15 var maksimum 8 saati görür gibi , yeni telefon anlam veremedim.

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22

Hocam Hücre Bekleme fazla şarj yemesinin sebebi çekmeyen ortamlarda sürekli sinyal arayıp daha fazla şarj tüketmesi diye okumuştum birkaç yerde.
Wi-Fi ile kullanma şansınız varsa bir dahaki şarjdan sonra tamamen Wi-Fi de kullanabilir misiniz interneti? Muhtemelen operatör kaynaklı parazitli veya zayıf sinyalden ötürü var bu sorun.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

Oyun ağırlıklı kullanım için normal... Oyun yoksa anormal... Müsebbibi de işlemcisi muhtemelen.

Oyla:

centerboys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
Oyun ağırlıklı kullanım için normal... Oyun yoksa anormal... Müsebbibi de işlemcisi muhtemelen.

Black desert mobil kullanıyorum toplam oynama sürem bugün 3 saat yüzde 12 civarında yemiş oda.

Hocam Hücre Bekleme fazla şarj yemesinin sebebi çekmeyen ortamlarda sürekli sinyal arayıp daha fazla şarj tüketmesi diye okumuştum birkaç yerde.
Wi-Fi ile kullanma şansınız varsa bir dahaki şarjdan sonra tamamen Wi-Fi de kullanabilir misiniz interneti? Muhtemelen operatör kaynaklı parazitli veya zayıf sinyalden ötürü var bu sorun.
O olayı araştırdm hocam telefona tekrar format atacağım düzelir diyotlar ama bataryaya etkisi yokmuş istatistiksel bir hatadan kaynaklı gösteriyor diyorlar.

Oyla:
Üst Alt