Soru redmi note 8 pro wipe sonrası ime gitmesi

eyüpcann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eyupcan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
kaçak yollarla gelen cihazıma imei atılmıştı orjinal recoverisinden wipe data yaptım imei gitti note 8 pro da imei gitmez diyorlar birde.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bilgi kirliliği.. Mücadele edilmesi gereken bir konu bu.. IMEI atılış yöntemine göre değişiklik gösteren bir durumdur. Şu modelde gider bu modelde gitmez diye bir şey yoktur. Cihazınıza yeniden imei işlemi yapılması gerekiyor..

Berkyyww

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
XioamiNote8Pro
Konular
6
Telefonun kendi recoverysinden yapılan işlemde maalesef imei gidiyor imei gitmeden sıfırlamak istiyorsanız ya twrp kullanıcaksınız yada fastboot ile aynı romu kurarak sıfırlıcaksanız şahsen ben öyle yapıyorum

eyüpcann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eyupcan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun kendi recoverysinden yapılan işlemde maalesef imei gidiyor imei gitmeden sıfırlamak istiyorsanız ya twrp kullanıcaksınız yada fastboot ile aynı romu kurarak sıfırlıcaksanız şahsen ben öyle yapıyorum
hocam imei hallettimde mesela şuankiş sürümüm 12.5.8 global fastboot 12.5.1 romu kursam sıkıntı çıkar mı ki alt sürüm olduğu için

GodJudges

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 11 Ultra
Meslek
Stajyer
Konular
3
hocam imei hallettimde mesela şuankiş sürümüm 12.5.8 global fastboot 12.5.1 romu kursam sıkıntı çıkar mı ki alt sürüm olduğu için
Hocam benim telefon türkiye cihazı ilk çıkan çin romu kurmuştum romu kurduktan sonra imeiler yoktu korktum yazılım güncellemesi yapınca geldi umarım bu bilgi işine yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim telefon türkiye cihazı ilk çıkan çin romu kurmuştum romu kurduktan sonra imeiler yoktu korktum yazılım güncellemesi yapınca geldi umarım bu bilgi işine yarar
Bu arada cihazım note 8 pro cihazınla ilgili bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

Berkyyww

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
XioamiNote8Pro
Konular
6
Hayır çıkmaz ben kurmuştum herhangi bir problem çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sürüme gecmeni tavsiye etmem bazı teknik sorunlar oluyor Endonezya 12.5.6 ya gecmeni öneririm global istemiyorsan

Son düzenleme:
Üst Alt