Rom Redmi note 8 pro unofficial rom önerisi

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Ben Miui 12 global kurdum direkt root ile gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıp Miui arama ve mesaj uygulaması flashlayıp takılıyorum öyle.
Stock tabanlı romlar ilgimi çekse de kamera konusunda çok zayıf kalıyorlar. O nedenle güncel miui 12 ile devam ediyorum. Tavsiyem de bu yönde olur.

nooldunuzzz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet emin
Cihazım
note 8 pro
Konular
2
Cwf 2.0 ile şart değil.
hocam cfw ile kurdum dediğiniz gibi ama romu kurduktan sonra twrp ye giremiyorum ya hiç recovery moda geçmiyor ya da twrpde 10 saniye sonra cihaz kendini resetliyor. Android 9 a düşürüp de denedim ama romu yüklediğim anda recovery modda sıkıntı oluyor. Romdan kaynaklı bir durum mu bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Miui 12 global kurdum direkt root ile gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıp Miui arama ve mesaj uygulaması flashlayıp takılıyorum öyle.
Stock tabanlı romlar ilgimi çekse de kamera konusunda çok zayıf kalıyorlar. O nedenle güncel miui 12 ile devam ediyorum. Tavsiyem de bu yönde olur.
stock tabanlı rom olarak note 8 pro için hamgi romlar mevcut masik x yok galiba note 8 pro için

Son düzenleme:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
hocam cfw ile kurdum dediğiniz gibi ama romu kurduktan sonra twrp ye giremiyorum ya hiç recovery moda geçmiyor ya da twrpde 10 saniye sonra cihaz kendini resetliyor. Android 9 a düşürüp de denedim ama romu yüklediğim anda recovery modda sıkıntı oluyor. Romdan kaynaklı bir durum mu bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stock tabanlı rom olarak note 8 pro için hamgi romlar mevcut masik x yok galiba note 8 pro için
Hocam hatanız şurada cfw kurdunuz sonrasında cfw ROM kurdunuz reboot bootlader yapıp cfw recovery flashlamanız gerek ki twrp girebilesiniz

nooldunuzzz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet emin
Cihazım
note 8 pro
Konular
2
Hocam hatanız şurada cfw kurdunuz sonrasında cfw ROM kurdunuz reboot bootlader yapıp cfw recovery flashlamanız gerek ki twrp girebilesiniz
hocam teşekkür ettim. Hallettim onu fakat şimdi de cihaz sim kart okumuyor. Mi 10 rusya sürümünü yazmıştım cihaza ondan kaynaklı oldu galiba. Efs dosyasıyla mı alakalı yoksa yazılımsal mı? global romu flashlasam düzelir mi ?

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
hocam teşekkür ettim. Hallettim onu fakat şimdi de cihaz sim kart okumuyor. Mi 10 rusya sürümünü yazmıştım cihaza ondan kaynaklı oldu galiba. Efs dosyasıyla mı alakalı yoksa yazılımsal mı? global romu flashlasam düzelir mi ?
Deneyin denemekten zarar gelmez

refikcelti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
E-Ticaret Yönetici
Konular
12
o zaman MIUI 11 en stabil rom gibi duruyor ..

nooldunuzzz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet emin
Cihazım
note 8 pro
Konular
2
o zaman MIUI 11 en stabil rom gibi duruyor ..
Hocam aynen öyle gibi ama stock roma viper4androidi stabil bir şekilde kuramadım mesela telefonun açılmasından itibaren arkaplanda otomatik çalışmıyor vs. Demonslayer kernelinin batarya performansı hoşuma gitti. Stock roma yazılabilir hale gelse stock romu rootlu kullanmak mantıklı

Üst Alt