Yardım Redmi Note 8 Pro Unlock Edemiyorum

kemal895

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
8
Merhaba arkadaşlar telefonuma android 10 yüklemiştim güncelleme paketi ile telefon içinden daha sonra L1 sertifikası için telefonumun bootloader kilidini kapatmamı söylediler ve birkaç yönerge verdiler. Fastboot oem lock komutu ile telefonumun bootloader kilidini kapattım fakat şuan "this miui version can't be installed on this device" hatasını alıyorum ve telefonum açılamadığı için miui ayarlarından telefonumun developer kısmına erişemiyorum dolayısıyla telefonumu unlock edemiyorum. Bunun çözümü nedir?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Merhaba arkadaşlar telefonuma android 10 yüklemiştim güncelleme paketi ile telefon içinden daha sonra L1 sertifikası için telefonumun bootloader kilidini kapatmamı söylediler ve birkaç yönerge verdiler. Fastboot oem lock komutu ile telefonumun bootloader kilidini kapattım fakat şuan "this miui version can't be installed on this device" hatasını alıyorum ve telefonum açılamadığı için miui ayarlarından telefonumun developer kısmına erişemiyorum dolayısıyla telefonumu unlock edemiyorum. Bunun çözümü nedir?
Cihazınızı hiç bir zaman cmd den komut vererek kapatmanızı tavsiye etmem. O komutlar Xiaomi A modelleri için sorunsuz olabiliyor. Main menu 3.0 (ses açma ve güç tuşu) ulaşabiliyorsanız mi asistan ile rom yüklemeye çalışın yada Üstadımız Zenex hocamızla iletişime geçiniz.

Oyla:

kemal895

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı hiç bir zaman cmd den komut vererek kapatmanızı tavsiye etmem. O komutlar Xiaomi A modelleri için sorunsuz olabiliyor. Main menu 3.0 (ses açma ve güç tuşu) ulaşabiliyorsanız mi asistan ile rom yüklemeye çalışın yada Üstadımız Zenex hocamızla iletişime geçiniz.
Evet hocam ulaşabiliyorum nasıl yapacağım acaba tam bir talimat verir misiniz?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Evet hocam ulaşabiliyorum nasıl yapacağım acaba tam bir talimat verir misiniz?
Cihazınıza ait stock recovery romunu indirin geri kalanını videoda izleyerek yapabilirsiniz kolay gelsin. Garanti çözüm diyemiyorum çünkü şu an bl kapalı sizde bu işlemde bl kapalı cihazlar içindir. İnşallah açılır cihazınız. Geri dönüş yaparsınız

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

kemal895

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
8
Cihazınıza ait stock recovery romunu indirin geri kalanını videoda izleyerek yapabilirsiniz kolay gelsin. Garanti çözüm diyemiyorum çünkü şu an bl kapalı sizde bu işlemde bl kapalı cihazlar içindir. İnşallah açılır cihazınız. Geri dönüş yaparsınız

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Program telefonumu görmüyor hocam USB Debugging ile alakalı sanırım fakat zaten telefona ulaşamamaktayım açamıyorum o yüzden

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Program telefonumu görmüyor hocam USB Debugging ile alakalı sanırım fakat zaten telefona ulaşamamaktayım açamıyorum o yüzden
Videoda da aynı ama bootlop olmuş cihaz format data yaparak deneyin. Belki görür.

Oyla:

kemal895

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
8
Videoda da aynı ama bootlop olmuş cihaz format data yaparak deneyin. Belki görür.
Maalesef wipe atmama rağmen olmadı. Bootloader kapalı iken herhangi bir romu telefonuma yükleyebilir miyim? MiFlashTool ile

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Maalesef wipe atmama rağmen olmadı. Bootloader kapalı iken herhangi bir romu telefonuma yükleyebilir miyim? MiFlashTool ile
Çoğu kişi mümkün diyor forumda ama şahsen bl kilit kapalıyken olmaz.

Oyla:
Üst Alt