Yardım Redmi Note 8 Pro Twrp ile alnınan backupu geri yükleyememe sorunu

nasre69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ersan
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
5
Arkadaşlar telefonumda endonezya 11.0.2 kararlı android 10 yüklü rotlu ve Edxposed yüklü twrp ile backupu
sorunsuz bir şekilde alıyorum arada yeni çıkan mıuı 12 global romları test ediyorum mıuı 12 den tekrar
aldığım backupu yüklemek istediğimde yükleniyor fakat açılmıyor redmi açılış ekranında kalıyor
işlem yapmıyor sıfırdan fastboot ile yine endonezya aynı romu yüklüyorum yükleniyor
sorunsuz fakat twrp ile aldığım backup yine yüklenmiyor nerede hata yapıyorum aceba
bilgisi olana arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Arkadaşlar telefonumda endonezya 11.0.2 kararlı android 10 yüklü rotlu ve Edxposed yüklü twrp ile backupu
sorunsuz bir şekilde alıyorum arada yeni çıkan mıuı 12 global romları test ediyorum mıuı 12 den tekrar
aldığım backupu yüklemek istediğimde yükleniyor fakat açılmıyor redmi açılış ekranında kalıyor
işlem yapmıyor sıfırdan fastboot ile yine endonezya aynı romu yüklüyorum yükleniyor
sorunsuz fakat twrp ile aldığım backup yine yüklenmiyor nerede hata yapıyorum aceba
bilgisi olana arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Aldığınız yedek aynı roma ait olursa geri yüklemek olur. Çalışması için rom kurduktan hemen sonra geri yüklemek olmaz. Romu kurup sisteme gitmeniz lazım. Yedek alındığı zaman telefonda hangi parola veya grafik parola var oluyordusa aynısını kurup, sonra twrp ya gidip yedeği geri yüklemek olur.

Oyla:

nasre69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ersan
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farketmediniz herhalde fastboot ile endonezya rom tekrar yüklüyorum ama backup yine yüklenmiyor

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
farketmediniz herhalde fastboot ile endonezya rom tekrar yüklüyorum ama backup yine yüklenmiyor
Fark ettim, ancak bu bir püf noktası olduğu için tekrarladım. Bir de yukarıdaki mesajın ardını yazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şeyi unuttum, yedek alırken yüz tanıma parolası aktif olunca yedek çalışmıyor.

Oyla:

nasre69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ersan
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
5
yüz tanıma kullanmıyorum yedek yükleniyor sıkıntı yok ama cihaz açılmıyor

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
yüz tanıma kullanmıyorum yedek yükleniyor sıkıntı yok ama cihaz açılmıyor
Bir de böyle olursa, twrp ya dönüp data format yes, yapıp sistemş çalıştırın, bu işlemden sonra telefon açılırsa, sorun data ya ait, yani data şifreli kalmış. Yok telefon yine açılmaz ise system yedeği sorunlu olmuş.

Vaktiniz varsa aynı rom üzerinde, yedeğin her bir alanını ayrı ayrı geri yükleyip ve her alanı yüklendikten sonra telefonu çalıştırın, hangi alanın sorunlu olduğu ortaya çıkacaktır.

Oyla:

nasre69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ersan
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
5
twrp ya dönüp data format yes bu işlemi backupu yüklemeden öncemi yükledikten sonramı yapmalıyım
bir de şunu merak ediyorum romu sıfırdan kurdum diyelim rot yapmadan ve edxposed yüklemeden
almış olduğum rotlu ve edexposed olan backupu tekrar yükleyebilirmiyim

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Yedeği yüklediniz, telefon açılmadı, dönün twrp ya data format yes yazıp telefonu çalıştırın, telefon açılsa demek ki sorun data da .

Ancak bana öyle geliyor ki, sorun system alanına ait. Bunu yalnız bir bir alanları ayrı ayrı yapınca bilmek olur. Bunun için baya bir zaman harcamak gerekiyor.

Oyla:

nasre69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ersan
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
5
Yedeği yüklediniz, telefon açılmadı, dönün twrp ya data format yes yazıp telefonu çalıştırın, telefon açılsa demek ki sorun data da .

Ancak bana öyle geliyor ki, sorun system alanına ait. Bunu yalnız bir bir alanları ayrı ayrı yapınca bilmek olur. Bunun için baya bir zaman harcamak gerekiyor.
yedeği yüklediğimde telefon açılmayınca twrp yede girmiyor orjinal kurtarma modunada girmiyor
fastboot ekranına giriyor bende oradan yine twrp yüklüyorum yedeği yeniden yüklüyorum ama sonuç aynı
ayrıca ilginden dolayı teşekkür ediyorum

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
yedeği yüklediğimde telefon açılmayınca twrp yede girmiyor orjinal kurtarma modunada girmiyor
fastboot ekranına giriyor bende oradan yine twrp yüklüyorum yedeği yeniden yüklüyorum ama sonuç aynı
ayrıca ilginden dolayı teşekkür ediyorum
O zaman yedek sorunlu. Sadece data alanını geri yükleyin. Bir de böyle deneyin.

Oyla:
Üst Alt