- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi 10 T
- Konular
- 47
Teşekkürler hocamMagiskten modülü yükledikten sonra telefonu yeniden başlatıp öyle deneyin
Teşekkürler hocamMagiskten modülü yükledikten sonra telefonu yeniden başlatıp öyle deneyin
Konuda yok maalesef.Konuda ne yazıyor ise öyle yükleme yapılıyor
Konu toplu bir konu olduğu için burada yazmaz. İstediğiniz modun konusuna girip bakabilirsiniz. Eğer yazmıyor ise konuyu buraya gönderiniz cevap verelimKonuda yok maalesef.
Anladım kardeşim. Konuda birden çok mod var hepsinin yükleme talimatı farklı.Konu toplu bir konu olduğu için burada yazmaz. İstediğiniz modun konusuna girip bakabilirsiniz. Eğer yazmıyor ise konuyu buraya gönderiniz cevap verelim
EvetAnladım kardeşim. Konuda birden çok mod var hepsinin yükleme talimatı farklı.
Ben sadece standart bir mod kurarken twrp de nasıl yükleme yaparız onu sormak istedim. Sd de direk install dan dosyayı seçip yüklüyorduk. Ardımdan wipe felan hiçbir şey yapmıyordum. Bundada böylemi diye öğrenmek istedim.
Yararlı konu elinize sağlık hocam. Özellikle kulaklığım kaliteli olmasına rağmen ses tatmin edici değildi. Bu konu sayesinde ses seviyesi arttı cihazımın.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu konuda Redmi Note 8 Pro için olan tüm modlar listelenmiştir.
Modlar hakkında soru/yorum yapmak için mod'un konusuna gidiniz.
Gcam İçin Bufferfix - muhammed540
Endonezya Deodex Rom'da 60 FPS Ekran Videosu Çekmek İçin Mod - muhammed540
Note 8 Pro 4 Yeni Özellik Ekleme - muhammed540
Otomatik Parlaklık Düzeltme Modülü - muhammed540
Deodex Rom İçin Türkçe Ayarlar Uygulaması - muhammed540
[Android 10] Dolby Dijital Plus Kurulum - muhammed540
Root'a Gerek Olmadan Ultra Pil Tasarrufu Özelliğini Telefona Uygulamak - muhammed540
Gsi Rom Yüklendikten Sonra Ses/Video Sorunu Çözümü - muhammed540
Çift Tıklama İle Ekran Açma Özelliği Olmayan Yazılımlara Bu Özelliği Kazandırma - muhammed540
Note 8 Pro Sensör Sorunu Çözümü - muhammed540
Deodex Rom İçin Mod'lu MIUI Camera Uygulaması - muhammed540
Telefon Arama Uygulaması İçin Ek Özellikler Ekleme - muhammed540
Redmi Note 8 pro Tema uygulaması - kera706
Global (EU, Mİ, RU) sürümler için MIUI11_Dialer - kera706
Redmi Note 8 Pro güncelleme önlemi almak - kera706
ViPER4Android FX - kera706
Wi-Fi kanal genişliğini artırmak - kera706
Redmi Note 8 Pro - Kulaklık Ses Seviyesi Yükseltme - adibelli
Usta cfw rom da konum için yüksek doğruluk ayarını yapabilirmiyiz. Yada bir mod varmıdır.Magiskten modülü yükledikten sonra telefonu yeniden başlatıp öyle deneyin