Yardım Redmi note 8 pro suya düştü

Oneofthem122

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce telefonum denize düştü. En fazla 1-2 saniye durduktan hemen sonra geri aldım. 10 dakika kullandıktan sonra telefonu kapattım ve pirinçe yatırdım. 2 gün pirinçte durdu ve bugün pirinçten çıkardım. SIM kartımda, dokunmatikte ya da hoparlörde bir sorun yok fakat kameramı kullanamıyorum. Açtığım zaman kameraya ulaşılamıyor diye bildirim alıyorum. Yeniden başlattım sorun geçmedi. Ne yapmam lazım. Yaptırmaya kalksam ne kadar tutar. Benzer bir durum yaşayan oldu mu ?

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Fabrika verilerine sıfırlamayı önermek istiyorum. Eğer donanımsal bir sorun yoksa düzelecektir efendim.

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Bana kalırsa direk pirinçten önce teknik servis pirinç tam çözüm olmayabiliyor bazen. Ama sıfırlamak ile pek alakası olduğunu sanmam bu sorun herhangi bir yazılımsal olaydan sonra olmadı telefom suya düşmüş sıfırlamak ile ne alakası var hocam sıfırlayımca telefonun içindeki suyumu çekiyorhaha--haha--haha--haha--haha--haha--

Oyla:

Oneofthem122

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalırsa direk pirinçten önce teknik servis pirinç tam çözüm olmayabiliyor bazen. Ama sıfırlamak ile pek alakası olduğunu sanmam bu sorun herhangi bir yazılımsal olaydan sonra olmadı telefom suya düşmüş sıfırlamak ile ne alakası var hocam sıfırlayımca telefonun içindeki suyumu çekiyorhaha--haha--haha--haha--haha--haha--
Teknik servis ne kadar tutar hocam bilgin var mı ?. Belki sadece kamera klipsi çıkmıştır ?

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce telefonum denize düştü. En fazla 1-2 saniye durduktan hemen sonra geri aldım. 10 dakika kullandıktan sonra telefonu kapattım ve pirinçe yatırdım. 2 gün pirinçte durdu ve bugün pirinçten çıkardım. SIM kartımda, dokunmatikte ya da hoparlörde bir sorun yok fakat kameramı kullanamıyorum. Açtığım zaman kameraya ulaşılamıyor diye bildirim alıyorum. Yeniden başlattım sorun geçmedi. Ne yapmam lazım. Yaptırmaya kalksam ne kadar tutar. Benzer bir durum yaşayan oldu mu ?
Hocam bunun için stock rom flashlamalısınız.Bu donanım değil yazılım hatası aynısı benimde başıma geldi.Eğer bl açıksa miflash tan fastboot ile flashlayın

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Espiri yapmışsınız fakat çevremde bu telefonu kullananların bazılarında ve bende bu sorun ortaya çıktı. İlk sorun var zannettim ve fabrika ayarlarına döndüğüm zaman sorun çözülmüş oluyordu. Daha önceki cihazlarimda da aynı sorunu yaşadım. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunun için stock rom flashlamalısınız.Bu donanım değil yazılım hatası aynısı benimde başıma geldi.Eğer bl açıksa miflash tan fastboot ile flashlayın
Bende benzerini söyledim ama espiri yapan arkadaşlar olmuş :)

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Espiri yapmışsınız fakat çevremde bu telefonu kullananların bazılarında ve bende bu sorun ortaya çıktı. İlk sorun var zannettim ve fabrika ayarlarına döndüğüm zaman sorun çözülmüş oluyordu. Daha önceki cihazlarimda da aynı sorunu yaşadım. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende benzerini söyledim ama espiri yapan arkadaşlar olmuş :)
:)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
suya dayanıklı olan telefonlar hariç bir cihazın su teması olursa öncelikle cihazı kapatıp işin ehli sayılabilecek en azından söküp takabilecek bir teknik servise gidip içini temizlemesini isterseniz cihazınızı sanki hiçbirşey olmamış gibi telefonu kullanmaya devam edebilirsiniz hiç kimse cebinden 1 kuruş dahi çıkmasını istemez ama bunu yaparsanız ileride doğabilecek sorunların önüne geçmiş olursunuz suya dayanıklı geçirmez olan cihazlarınızı bile suyla temas ettirmeyiniz çünkü bir sıvı içine girerse garanti kapsamından çıkmış oluyor " telefonun kapagını açıp içinin temizlenmesi telefonunuza bir zarar vermez ömrünü kısaltmaz zaten sıvı girdiği için garanti kapsamından çıkmış oluyor birde o şekilde kullanmanız doğru bir karar değildir. bazen telefonda o anda bir sorun yokmuş gibi olabiliyor ama zamanla içindeki parçalar sıvı temasından dolayı çürüyor ve tamir edilmesi çok daha zor hale gelebiliyor temizlik bir tamir sayılmaz."

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Sıvı teması varsa yavaş yavaş oksitlenme yapmaya başlar kendim yaparım diyorsanız ekranı ısıtarak çıkarıp tiner ve diş fırçası yardımıyla temizleyebilirsiniz.
Kamera açılır mi açılmaZ mı ondan sonra belli olur yazılımsal veya donanımsal mü mı sorun

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Miflash üzerinden herhangi bir stock rom flaşlarsanız sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Çünkü 4 ay önce aynısını yaşadım clean all ile rom yükledim düzeldi. Düzelmez ise zaten götürürsünüz teknik servise.

Oyla:
Üst Alt