- Adım
- Cihat
- Cihazım
- Red mi note 8 p
- Konular
- 2
Cihazım tuş kombinasyonu ile ss almiyor sorun nedir
Normal şekilde alınıyor zaten ss fakat tuş kombinasyonu ile alınmıyor örneğin gelen bildirimi de SS almak istiyorum fakat bunun için tuş kombinasyonu gerekli oda olmayınca alamıyorumHocam bazı romlarda kombinasyon aynı olsa bile büyük olcekli kasma/takılma yaşanabiliyor. Tuşları normal şekilde kullanabiliyorsaniz kasma yapıyordur.
3 parmağınızı telefonun üzerine koyup aşağıya kaydirdiginizda da ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Ayarlarda arama çubuğunda ekran görüntüsü yazar iseniz bu tarz bir ayarlama ile sorununuzu bir nebze cozebileceginize inanıyorum. Cihazım RN8 olduğu için RN8 P'de de bu tarz bir ayar olabilir tabi Roma göre değişiklik gösterebilir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aaa pardon tamam hallettimHocam bazı romlarda kombinasyon aynı olsa bile büyük olcekli kasma/takılma yaşanabiliyor. Tuşları normal şekilde kullanabiliyorsaniz kasma yapıyordur.
3 parmağınızı telefonun üzerine koyup aşağıya kaydirdiginizda da ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Ayarlarda arama çubuğunda ekran görüntüsü yazar iseniz bu tarz bir ayarlama ile sorununuzu bir nebze cozebileceginize inanıyorum. Cihazım RN8 olduğu için RN8 P'de de bu tarz bir ayar olabilir tabi Roma göre değişiklik gösterebilir