Çözüldü Redmi Note 8 Pro soft brick

By_Aksos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
SP Flash Tool telefonu görse işlem çok daha rahat olacak gerçi... Fakat görmüyor. Ben manuel yapınca da olmuyor. Sıkışıp kaldım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerli arkadaşlar yapabildim, o kadar şey denedikten sonra xda'da bir konudan bir boot.img dosyası telefona restart attırtmadı yani bu sebepten dolayı işe yaradığını düşünüyorum ve bir de recovery.img yazdım alakası var mıdır bilmiyorum ama... Düzeldi. Benim düşüncem o telefona restart attırtmayan boot.img dosyası ile bozuk olan boot.img dosyasını düzeltmiş oldum.

Herkese teşekkür ederim. Telefonum şu anda açık ama root falan yalan oldu...
Kardeşim keşke o boot.img dosyasının linki paylaşsaydın. Herkes faydalanırdı.. Aynı durumdayım yardımın bekliyorum

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
cihazı bende tamamen bloke etmiştim forumdaki servisimiz "zenex"e kargo ile gönderdim çözdü allah razı olsun.hemde cihaz hiç zarar görmemiş iyi ki tamirciye götürmedim oyalanmadım halletti hemde endonezya rom kurdu!servis kurmazdı.

Fatihecer97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Samsung
Konular
5
Özel mesajınıza döndüm
Banam mesaj atabilirmisiniz?

Merhaba iyi günler,

Öncelikle hepinize merhaba. Bu sabah cihazıma twrp ve magisk kurmaya çalışırken bootloop'ta sıkıştırmayı becerdim. Yapmayı deneyeceklere temkinli olmalarını tavsiye ediyorum. Şu an sadece fastboot'a erişebiliyorum. Cihazı düzeltmek için ne yapmam gerekir?

Teşekkürler.

Edit: düzeltmeyi becerdim. Bundan sonra yardım isteyenler bana ulaşabilirler. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim.
Root denemesi yapacak kişilere biraz daha beklemelerini tavsiye ederim ki ben de öyle yapacağım...
YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Son düzenleme:

Velid63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Velid
Cihazım
İphone
Konular
0
Hocam Banada Yardımcı Olabilirmsiniz Acaba?

sefas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
8

salih4735

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
salih
Cihazım
redmi note 8 pr
redmi note8 pro sp flash tool romu istiyorum
Konular
0
SP Flash Tool telefonu görse işlem çok daha rahat olacak gerçi... Fakat görmüyor. Ben manuel yapınca da olmuyor. Sıkışıp kaldım...

Değerli arkadaşlar yapabildim, o kadar şey denedikten sonra xda'da bir konudan bir boot.img dosyası telefona restart attırtmadı yani bu sebepten dolayı işe yaradığını düşünüyorum ve bir de recovery.img yazdım alakası var mıdır bilmiyorum ama... Düzeldi. Benim düşüncem o telefona restart attırtmayan boot.img dosyası ile bozuk olan boot.img dosyasını düzeltmiş oldum.

sp flash tool rom varmı elininzde

s-note8 pro sp flashtool rom lazım

serdarcan97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
xa ultra
Konular
0
cihazı bende tamamen bloke etmiştim forumdaki servisimiz "zenex"e kargo ile gönderdim çözdü allah razı olsun.hemde cihaz hiç zarar görmemiş iyi ki tamirciye götürmedim oyalanmadım halletti hemde endonezya rom kurdu!servis kurmazdı.
Farki ne endonezya romun

mehmet6845

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 6 pro
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hocam merhaba benim telefon miflashprodan yazılım yüklerken yanlışlıkla clean all and lock seçeneğini seçtim bi çözümü yok mudur? 2 gündür uğraşıyorum canım çıktı

serdarcan97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
xa ultra
Konular
0
In
hocam merhaba benim telefon miflashprodan yazılım yüklerken yanlışlıkla clean all and lock seçeneğini seçtim bi çözümü yok mudur? 2 gündür uğraşıyorum canım çıktı
Hocam cihaz a çıkıyorsa basvuru yapin ama zor yetkili mi hesapla açılabilir

Erkansimsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1

Bana yardımcı olma şansın varmı.Telefon main recovery modda kaldı.Pc suite bağla diyor.Ama bağlanmıyor ne denediysem olmadı.

Üst Alt