Yardım Redmi note 8 pro sms sorunları

kgn1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kağan
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
merhaba.
1 )note 8 pro sms uygulamasında gelen sms'teki linklere tıkladığımda yönlendirme yapmıyor.
2) sms içeriğinde sadece belirli bir kelime ya da rakam grubunu seçmek istedğimde tüm sms i seçiyor bu yüzden sorun yaşıyorum.

bu konuları nasıl çözebilirim?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
merhaba.
1 )note 8 pro sms uygulamasında gelen sms'teki linklere tıkladığımda yönlendirme yapmıyor.
2) sms içeriğinde sadece belirli bir kelime ya da rakam grubunu seçmek istedğimde tüm sms i seçiyor bu yüzden sorun yaşıyorum.

1. Sorunun çözümü için uygulamanın güncellemelerini geri alabilirsiniz.
2. Sorunun çözümü maalesef yok

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
merhaba.

1-Note 8 Pro MIUI (google değil) sms kullanıyorum, sms içerisindeki linklere tıkladığımda sıkıntı olmadan o linke bağlantı sağlıyorum.
2-Sms içerisinde seçim yapmak maalesef olmuyor. Belirttiğiniz gibi tüm mesajı panoya kopyalıyor. Mesaj içerisinden belirli alanları seçmeyi çokça kullanıyorsanız Textra Sms adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Bu uygulama istediğiniz 2 işlemi de yapıyor.

Herhangi bir mesaja tıkladığınızda mesaj üzerinde menü çıkıyor (KOPYALA İLET gibi) Resim 1

KOPYALA seçilirse mesaj içerisinde seçim yapabiliyorsunuz Resim 2

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

kgn1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kağan
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Sorunun çözümü için uygulamanın güncellemelerini geri alabilirsiniz.
2. Sorunun çözümü maalesef yok
Teşekkür ederim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-Note 8 Pro MIUI (google değil) sms kullanıyorum, sms içerisindeki linklere tıkladığımda sıkıntı olmadan o linke bağlantı sağlıyorum.
2-Sms içerisinde seçim yapmak maalesef olmuyor. Belirttiğiniz gibi tüm mesajı panoya kopyalıyor. Mesaj içerisinden belirli alanları seçmeyi çokça kullanıyorsanız Textra Sms adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Bu uygulama istediğiniz 2 işlemi de yapıyor.

Herhangi bir mesaja tıkladığınızda mesaj üzerinde menü çıkıyor (KOPYALA İLET gibi) Resim 1

KOPYALA seçilirse mesaj içerisinde seçim yapabiliyorsunuz Resim 2

teşekkür ederim...

Oyla:

Leoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Note10pro
Konular
3
Sms güncelleme nasıl geri alırım bide banka giriş için kod gelio otomatik nası doldurur

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Sms güncelleme nasıl geri alırım bide banka giriş için kod gelio otomatik nası doldurur

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir uygulamanın güncellemesini geri alabilmek için, uygulama ikonuna uzunca basılır, uygulama bilgisi adında minik pencere açılır ve tıklanır. Uygulamaya ait bilgilerin izinlerin bildirimlerin olduğu bir pencere açılır. Bu sayfanın en altında daire içerisinde (...) nokta altında Daha fazla seçeneği var ise Burada güncellemeleri kaldır seçeneği vardır. Belirttiğim Daha fazla seçeneği yoksa uygulama güncellemelerini geri alamazsınız. SMS uygulamasında bu seçenek yok. Örnek olarak Chrome uygulamasını denerseniz ne demek istediğimi görebilirsiniz.
Sms ile gelen kodu otomatik doldurma işi android 9 sürümü ile google tarafından kaldırıldı olarak hatırlıyorum ben.

Oyla:
Üst Alt