Çözüldü Redmi note 8 pro şebeke sorunu

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.8
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumda normalde şebeke varken yavaş yavaş şebeke kaybolmaya basladi insanlar bana ulaşamamaya başladı sonra kökten şebeke gitti kendi kendine geliyor gidiyor 3 hafta yok sonra geri geliyor TR cihazı sıfırladım baştan rom attım modem dosyasını flasladım ama bir geri geliyor sonra kendi kendine kapanıyor bazen kapanınca şebeke gidiyor 3 hafta sonra geliyor kendim elle kapatınca şebeke oluyor sorun olmuyor kendisi kapatınca şebeke gidiyor 3 hafta sonra geliyor acaba batarya ömrü bittiği için midir yoksa yazılımsal bir sorunu mu var anlamış değilim

Çözüm
Muhtemelen batarya şişmiş ve arka kapağı kaldırıp anten temas noktalarını uzaklaştırmış olabilir. Geçmiş olsun.
Batarya şişmesi yoktu batarya artık ölmüş kemikleri kalmış zaten %90 da flash kapatıyordu yetmiyordu bataryayı değiştirince fıstık gibi oldu galiba kendisini batarya yetmeyince kapatınca kısa devre gibi bir şey yapıyormuş yada koruma mı ne o yüzden kendim kapatıp açtığımda da sorun olmuyormuş şuan gayet güzel teşekkür ederim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Donanımsal arıza maalesef.

Oyla:

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunh çözdüm bataryadan dolayı yapıyormuş

Oyla:

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen batarya şişmiş ve arka kapağı kaldırıp anten temas noktalarını uzaklaştırmış olabilir. Geçmiş olsun.
Batarya şişmesi yoktu batarya artık ölmüş kemikleri kalmış zaten %90 da flash kapatıyordu yetmiyordu bataryayı değiştirince fıstık gibi oldu galiba kendisini batarya yetmeyince kapatınca kısa devre gibi bir şey yapıyormuş yada koruma mı ne o yüzden kendim kapatıp açtığımda da sorun olmuyormuş şuan gayet güzel teşekkür ederim

Oyla: Çözüm
Üst Alt