- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui global 11.0.6
- Telefon Modeli
- Redmi note 8 pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba. Redmi Note 8 Pro cihazım daha bir aylık. Birkaç gün önce uyandığımda cihaza kendi kendine bir şey olduğunu fark ettim. Sim kart kitlendi ve etkinleştirilemedi bildirimleri vardı. Engelli listemdeki kişilerin, engelli oldukları halde çok önceden attığı mesajlar mesaj kutuma geldi. Galerimde birsürü değişik görsel çıktı. Ardından fark ettim ki batarya eriyor resmen. Telefonu full şarj edip bıraktığımda 6 saat içerisinde %50'nin altına iniyor hiçbir yere dokunmadan. Ne bir güncelleme yaptım ne farklı bir uygulama indirdim. Sebebi nedir hiçbir fikrim yok. İnternette aradım ancak çözüm bulamadım. Hiç kullanma yapmadığımda bile bu kadar hızlı iniyor kullandığım zaman çok daha hızlı. Normalde bataryasından çok memnundum gün sonunda %20'nin altına düştüğünü nadiren görmüştüm. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Attığım görselleri telefonu %100 şarj edip telefona hiç dokunmadan 6 saat sonra çektim. Kullansam da android sistemi en tepede çıkıyor zaten. Eskiden de yüksekti ama en tepede değildi.
Not: Cihaz yoğun oyun oynadığım zamanda bile neredeyse ısınmıyordu ancak şimdi sıcaklığı gayet hissediliyor.
Not 2: 1 saat 20 dk içerisinde sadece Google kullanmama rağmen şarj şu an %30, yani %22 azaldı.
Not: Cihaz yoğun oyun oynadığım zamanda bile neredeyse ısınmıyordu ancak şimdi sıcaklığı gayet hissediliyor.
Not 2: 1 saat 20 dk içerisinde sadece Google kullanmama rağmen şarj şu an %30, yani %22 azaldı.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: