Yardım Redmi Note 8 Pro şarj olurken aşırı ısınması

Atakani.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta xiaomi note 8 pro telefonu aldım. Telefondan çoğu noktada memnunum fakat şarj ederken telefonu hiç kullanmamama rağmen aşırı ısınıyor. "CPU Monitor" isimli uygulamayı indirdim şarjdayken cpu sıcaklığı 45leri batarya sıcaklığı da 40-41 i görüyor hızlı şarjdan dolayı mı bilmiyorum ama oyun oynarken bile hiç bu kadar ısınmıyor. Merak ettiğim aynı sorun sizde de var mı yoksa benim telefonumda mı bir problem var. Kullanan yada bir bilgisi olan herkes yazarsa çok sevinirim sizce ne yapmalıyım?

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
Orjinal şarj aletini kullan sorun düzelir
Yeni güncelleme ile ısınma sorunu pek yok

Oyla:

Atakani.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Orjinal şarj aletini kullan sorun düzelir
Yeni güncelleme ile ısınma sorunu pek yok
orjinal şarj aleti zaten telefonu yeni aldım ilk günden beri böyle senin telefonun da note 8 pro ve ısınmıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen son güncellemeyle alakalı hocam,Ben sürüm düşürdüm android 9'a ne şarj olurken nede başka birşeyde ısınma sorunu yok
benim sürüm zaten android 9 şuan. android 10 güncellemesi de yok telefonda gelmedi yani sizde android 10 mu vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen son güncellemeyle alakalı hocam,Ben sürüm düşürdüm android 9'a ne şarj olurken nede başka birşeyde ısınma sorunu yok
benim sürüm zaten android 9 şuan. android 10 güncellemesi de yok telefonda gelmedi yani sizde android 10 mu vardı

Oyla:

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
orjinal şarj aleti zaten telefonu yeni aldım ilk günden beri böyle senin telefonun da note 8 pro ve ısınmıyor mu?
Normade 11 pro max kullanıyorum normalde, oyun için bende aldım 8 pro Isınma yok bende kardeşim karşılaşmadım böyle bir sorunla

Oyla:

Atakani.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Normade 11 pro max kullanıyorum normalde, oyun için bende aldım 8 pro Isınma yok bende kardeşim karşılaşmadım böyle bir sorunla
Gerçekten çok ilginç sizce garantiye başvurmalı mıyım ? telefonu alalı daha 1 ay oldu

Oyla:

mavisshasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan ateş
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta xiaomi note 8 pro telefonu aldım. Telefondan çoğu noktada memnunum fakat şarj ederken telefonu hiç kullanmamama rağmen aşırı ısınıyor. "CPU Monitor" isimli uygulamayı indirdim şarjdayken cpu sıcaklığı 45leri batarya sıcaklığı da 40-41 i görüyor hızlı şarjdan dolayı mı bilmiyorum ama oyun oynarken bile hiç bu kadar ısınmıyor. Merak ettiğim aynı sorun sizde de var mı yoksa benim telefonumda mı bir problem var. Kullanan yada bir bilgisi olan herkes yazarsa çok sevinirim sizce ne yapmalıyım?
Seninde söylediğin gibi son güncelleme ile bu tür şikayetler aşırı derece de çoğalmış, yeni güncellemeyi beklemekten başka çare gelmez

Oyla:

Atakani.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Seninde söylediğin gibi son güncelleme ile bu tür şikayetler aşırı derece de çoğalmış, yeni güncellemeyi beklemekten başka çare gelmez
Bir de şunu merak ediyorum telefonunuzun şuanki android sürümü ne bahsettiğiniz yeni güncelleme android güncellemesi mi yoksa miui güncellemesi mi ?( Benim Android 9 ve MIUI 11.0.6 kararlı

Oyla:

ceykikan066

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Güncelleme ile ısınmanın alakası yok. Bendede ısınıyor. 2 note 8 pro cihaz var ikiside aynı. Derecelerin normal

Oyla:

Atakani.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Ya hızlı şarjdan dolayı olduğunu düşünüyorum çok da sorun değil de bazı arkadaşlar hiç ısınmıyo diyince iyicene tribe girdim takıntı yaptım :D

Oyla:

emre012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
Konu eski ama bizzat deneyimlediğim için belirtmek istedim:

Şarj aleti uyumsuz olabilir.
Bende yurtdışı redmi note8 pro kullanıyorum, yanında saçma sapan bir sarj aleti vermişlerdi. İlk bir taktım baktım yarım saat sonra telefon ateş atacak dereceye gelmiş. Aynı keza şarj aleti de öyle.. Hele USB kısmındaki metali tutmayı denedim sıcaklıktan tutamadım abartısız. Sonra gittim daha kaliteli hızlı şarj destekli bir şarj aleti ile değiştirdi sağolsun.

Ondan sonrasında bazen hafif ısınma oluyor bazen hiç olmuyor. O hafif ısınmayı da hızlı şarj olmasına bağlıyorum tabi.. ve adanada yaşıyor olmama :D

Oyla:
Üst Alt