Yardım Redmi Note 8 Pro şarj olurken aşırı ısınması

Atakani.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta xiaomi note 8 pro telefonu aldım. Telefondan çoğu noktada memnunum fakat şarj ederken telefonu hiç kullanmamama rağmen aşırı ısınıyor. "CPU Monitor" isimli uygulamayı indirdim şarjdayken cpu sıcaklığı 45leri batarya sıcaklığı da 40-41 i görüyor hızlı şarjdan dolayı mı bilmiyorum ama oyun oynarken bile hiç bu kadar ısınmıyor. Merak ettiğim aynı sorun sizde de var mı yoksa benim telefonumda mı bir problem var. Kullanan yada bir bilgisi olan herkes yazarsa çok sevinirim sizce ne yapmalıyım?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta xiaomi note 8 pro telefonu aldım. Telefondan çoğu noktada memnunum fakat şarj ederken telefonu hiç kullanmamama rağmen aşırı ısınıyor. "CPU Monitor" isimli uygulamayı indirdim şarjdayken cpu sıcaklığı 45leri batarya sıcaklığı da 40-41 i görüyor hızlı şarjdan dolayı mı bilmiyorum ama oyun oynarken bile hiç bu kadar ısınmıyor. Merak ettiğim aynı sorun sizde de var mı yoksa benim telefonumda mı bir problem var. Kullanan yada bir bilgisi olan herkes yazarsa çok sevinirim sizce ne yapmalıyım?
Şarj olurken bende de o derecelerde oluyor

Son düzenleme:
Oyla:

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Belki basit ama kılıf ile şarj ediyorsan kılıfsız etmeni tavsiye ederim bir nebze düşürebilir sıcaklıgı.Ben hiç yaşamadım bu arada global 11.0.4 kararlı sürümde.

Oyla:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Oyla:

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
Tamamen son güncellemeyle alakalı hocam,Ben sürüm düşürdüm android 9'a ne şarj olurken nede başka birşeyde ısınma sorunu yok

Oyla:

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
a
şarjın orjinal mi

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
40-41'den bir şey olmaz hocam neredeyse 3 amperle şarj oluyor bırakın da ısınsın o kadar. Zamanında elimdeki cihazlarda 48-50 dereceyi görüyordum haha-- :D

Oyla:

Atakani.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Toplu bir cevap yazayım şarjım orjinal ve kılıfsız şarj ediyorum. Anlamadığım şey telefonu yeni aldım telefon android 9 ile geldi ve güncelleme yok son sürüm 9 gösteriyor zaten biri android 9 a düşürdüm demiş ondan dolayı sormak istedim android 10 gelmedi görünüyor bende

Oyla:
Üst Alt