Verdiğim konudaki yöntemi en baştan itibaren uygular iseniz oluyor.Tesekkur ederim bi deneyecegim kendi kendinemi siliyor modellemi alakali durum . Telefonu degiştiriyim olmadi
Supersu diye yazıyor ama magiskYapan arkadasa attiginiz konuyu attim onlari denedik zaten wipe data yaparsak eger magiski siliyor diyor magiski yukleyene kadar problem yok magiskide kuruyor reboot system deyince tel redmi yazisinda kaliyor acamiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu telefona sorunsuz sekilde atmis root . 9 surumu bununda roomunu atip attik olmadi yine ayni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam supersuyla root degil direk magiskle rootlamam gerekiyor
Supersu yazar ama magisk yükler telefonaMagisk olarak atiliyor root . Magisk menager yazmasi lazim masa ustunde .
magisk kurduktan sonra Close Avb 2.0 yapın hiç kimse bilmiyor mu ya burda ?Magisk olarak atiliyor root . Magisk menager yazmasi lazim masa ustunde .
Sorun önceden çözülmüştümagisk kurduktan sonra Close Avb 2.0 yapın hiç kimse bilmiyor mu ya burda ?
Konuyu açan kişinin durumu bootloop idi. Sizinki muhtemelen Hard Brick. Cihaz Recovery veya fastboot moda girebiliyor mu?Kankam bnde de aynı sorun oldu telefonu geri nasıl açtın benim de daha kapalı kullanamıyorum telefonu?