Çözüldü Redmi Note 8 Pro rom

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.1.0 Android 10
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar.Telefonum pubg deyken ekran kaydı alınca kastığı için V11.0.1.0 Android 10 olan telefonuma rom atmaya karar verdim.Elimden gelen her türlü performans arttıracak şeyi de yaptım ama hiçbir işe yaramadı.Rom atmayı falan önceki telefonum sayesinde biliyorum.Fakat sormam gereken birkaç şey var.
1-)Bootloader kilidini açtığımda telefon verileri siliniyor mu?(Huawei de siliniyordu ama bunda ne olur bilmiyorum)
2-)Bootloader I kapattığım zaman tekrar garanti geçerli ve cihaz koruma özellikleri etkin olur mu?
3-)Redmi Note 8 Pro için en uygun rom ne olur? Link atabilirseniz sevinirim

kerim2133

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
2
:D :D Valla bu konuları açtığımı hatırlıyorum fakat bu konularımı siz nereden buldunuz hocam :D?Hocam şuanda V11.0.6.0PGGMIXM kullanıyorum
hiç sormayın hocam kaç gündür arıyorum telefon 3 ay oldu alalı performans düşüklüğü yaşadım oyunlarda siz memnun musunuz romdan oyundaki performansı nasıl

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Selamlar.Telefonum pubg deyken ekran kaydı alınca kastığı için V11.0.1.0 Android 10 olan telefonuma rom atmaya karar verdim.Elimden gelen her türlü performans arttıracak şeyi de yaptım ama hiçbir işe yaramadı.Rom atmayı falan önceki telefonum sayesinde biliyorum.Fakat sormam gereken birkaç şey var.
1-)Bootloader kilidini açtığımda telefon verileri siliniyor mu?(Huawei de siliniyordu ama bunda ne olur bilmiyorum)
2-)Bootloader I kapattığım zaman tekrar garanti geçerli ve cihaz koruma özellikleri etkin olur mu?
3-)Redmi Note 8 Pro için en uygun rom ne olur? Link atabilirseniz sevinirim
Nereden nereye değil mi hocam :D

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Nereden nereye değil mi hocam :D
Evet hocam :').Benim telefonu brick edip sizden mesaj beklediğimi hatırlıyorum bir kaç saat beklemiştim :D.O zamanlar herhangi birşey bilmiyordum bu kadar şeyi tamamıyla 1 ayda öğrendim ve şuanda çoğu kişiye yardım ediyorum :).Vay be nereden nereye... :')

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Evet hocam :').Benim telefonu brick edip sizden mesaj beklediğimi hatırlıyorum bir kaç saat beklemiştim :D.O zamanlar herhangi birşey bilmiyordum bu kadar şeyi tamamıyla 1 ayda öğrendim ve şuanda çoğu kişiye yardım ediyorum :).Vay be nereden nereye... :')
Bende çok şey öğrendim artık kendi brickimi ne kendim onarıyorum eskiden ROM yüklemeye korkardık şimdi insanlara yardımcı oluyoruz benim size danistigim sizin bana danistiginiz birçok sey oldu bin bilsen de bir bilene danışacan

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bende çok şey öğrendim artık kendi brickimi ne kendim onarıyorum eskiden ROM yüklemeye korkardık şimdi insanlara yardımcı oluyoruz benim size danistigim sizin bana danistiginiz birçok sey oldu bin bilsen de bir bilene danışacan
Doğrudur hocam :) Ama chimeratr01 vardı o bendim hocam :) Cihazım brick olduğu sırada forumdan yardım istemek amacıyla açmıştım sonra muhammed540 hocama haber vererek kapattırdım.Orada harbiden de bana soğuk soğuk davranıyordunuz :D :D

Oyla:
Üst Alt