- Adım
- Mehemmef
- Cihazım
- Xiaomi redmi
- Konular
- 32
Redmi note 8 Pro icin rom Önerisi ala bilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
evofone hocam.
Root nasıl yok?Geleceği parlak olmayan telefon aldım pişman oldum sattım ve kurtuldum.Rom yok, root yok en ufak bir müdahalede brick oluyor.Kimse custom rom hayali kurmasın öyle bir şey yok ve olmayacak.Bu şekilde kullanmak isteyenlere hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
root var . Gələcəyə dair bişey diyemiyorum ama Kullanıyorum ve çok da razıyım.Geleceği parlak olmayan telefon aldım pişman oldum sattım ve kurtuldum.Rom yok, root yok en ufak bir müdahalede brick oluyor.Kimse custom rom hayali kurmasın öyle bir şey yok ve olmayacak.Bu şekilde kullanmak isteyenlere hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olduğunu bilerek nasıl yok anlamında dedim zaten.Geleceği olmayan bir telefon falanca değil.Elimde mi 9t ve note 8 pro var.Gece çekim hariç performans kamera ekran aman aman bı fark yok note 8 pro da gayet iyi bir telefonmuşroot var . Gələcəyə dair bişey diyemiyorum ama Kullanıyorum ve çok da razıyım.
Uzun bir aradan sonra custom rom değil ama custom rom'lardan bazı özellikler alınmış bir Endonezya Deodex rom varRedmi note 8 Pro icin rom Önerisi ala bilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.