Soru Redmi Note 8 Pro Rom Oneri /İsteği ?

Mehemmed.isg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehemmef
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
32
Redmi note 8 Pro icin rom Önerisi ala bilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
redmi note 8 pro dan önceki telefonumda mtk işlemciliydi. yüklemediğim rom, yazılımsal olarak yapmadığım işlem kalmadı. custom rom ota üzerinden güncellemede alıyordu. soft brickle bile karşılaşmadım. redmi note 8 pro da brick riski biraz abartılıyor gibi geldi bana
Hocam eğer onaylanmış işlemleri yapar iseniz sorun olmuyor. Ben custom rom+root attım. Twrp'yi de yükledim. Bir sorun ile karşılaşmadım.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Hocam eğer onaylanmış işlemleri yapar iseniz sorun olmuyor. Ben custom rom+root attım. Twrp'yi de yükledim. Bir sorun ile karşılaşmadım.
önceki cihazımda unofficial defalarca rom yükledim, beta romda yükledim hiçbirşey olmadı, redmi note 8 pro cihazımda da garantiden ötürü hiçbirşey yapmadım garanti bitince bu cihazada custom rom + twrp + root yapmayı düşünüyorum

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
önceki cihazımda unofficial defalarca rom yükledim, beta romda yükledim hiçbirşey olmadı, redmi note 8 pro cihazımda da garantiden ötürü hiçbirşey yapmadım garanti bitince bu cihazada custom rom + twrp + root yapmayı düşünüyorum
Ben tekrar kilitler isem farketmezler dedim ama yetkili hesap ile kilidin açıldığını gorebiliyorlarmis isteseler . Tabi bunu sonradan öğrendim

Oyla:
Üst Alt