- Adım
- Mehemmef
- Cihazım
- Xiaomi redmi
- Konular
- 32
Redmi note 8 Pro icin rom Önerisi ala bilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam eğer onaylanmış işlemleri yapar iseniz sorun olmuyor. Ben custom rom+root attım. Twrp'yi de yükledim. Bir sorun ile karşılaşmadım.redmi note 8 pro dan önceki telefonumda mtk işlemciliydi. yüklemediğim rom, yazılımsal olarak yapmadığım işlem kalmadı. custom rom ota üzerinden güncellemede alıyordu. soft brickle bile karşılaşmadım. redmi note 8 pro da brick riski biraz abartılıyor gibi geldi bana
önceki cihazımda unofficial defalarca rom yükledim, beta romda yükledim hiçbirşey olmadı, redmi note 8 pro cihazımda da garantiden ötürü hiçbirşey yapmadım garanti bitince bu cihazada custom rom + twrp + root yapmayı düşünüyorumHocam eğer onaylanmış işlemleri yapar iseniz sorun olmuyor. Ben custom rom+root attım. Twrp'yi de yükledim. Bir sorun ile karşılaşmadım.
Ben tekrar kilitler isem farketmezler dedim ama yetkili hesap ile kilidin açıldığını gorebiliyorlarmis isteseler . Tabi bunu sonradan öğrendimönceki cihazımda unofficial defalarca rom yükledim, beta romda yükledim hiçbirşey olmadı, redmi note 8 pro cihazımda da garantiden ötürü hiçbirşey yapmadım garanti bitince bu cihazada custom rom + twrp + root yapmayı düşünüyorum