- Adım
- Serdar
- Cihazım
- RN 12 Pro
- Meslek
- Reklam Op. Uzmanı
- Konular
- 34
Ben mi flash tool ile kurmuştum herhangi bir sorun yaşamamıştım. Şu an Avrupa romuna geri döndüm. Mesaj, arama ve kişiler uygulamasını da twrp üzerinden flashladim o şekilde kullanıyorum. Şimdilik bir sorun yok gibi. Sadece klavye uygulamasında silme geç algılıyor gibi. Gboard uygulamasi ile alakalı diyorlar ama farklı klavye kurduğumda da aynı olay devam ediyor. Çok büyük dert değil kafama takmıyorum. Telefondan memnunum. Ben oyun oynamam sadece kelime oyunu oynuyorum bi saat kadar. Sarj nerdeyse bir buçuk gün gidiyor. Gün boyu sosyal medyaya giriyorum spor sitelerinde geziyorum mobil veri gün boyu açık. Aksam 20 ile 24 saatleri arasi wifi kullanıyorum. Ekran süresi wifi kullandigim sureye göre artıyor. 10-11 saat arası değişiyor. Önceki telefonun mi 9 se'ydi. Aynı kullanım ile akşam sekiz dokuz gibi bitiyordu. Bu arada cihazima henüz imei atmadım bunun da etkisi olur mu bilmiyorum. Kutudan çıkan sarj aleti muazzam 4500 mah bataryayı bir buçuk saatte tam dolduruyor. Umarım faydalı bir değerlendirme olmuştur.Mi flash tool ile clean all seçeneği seçilerek kurulmalı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi