Soru Redmi Note 8 Pro resetleme sorunu

varol61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
varol
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
4

Redmi Note 8 Pro resetleme sorunu​

- telefonum 3 yıllık
- son 1 aydır reset sorunu yasıyorum
- bazen reset ustune reset atarken bazen 10-15 dakka çalışıp resetliyor. bazen 2-3 saat reset yok.
- genlede batarya %50-40 den sonra yapıyor. % 20 lerde daha sık reset yapıyor. ama %90 larda da yapıyor reset.
- sarja takılı oldugunda reset yok.
- yazılım , guncellle, dusuk veriyonlar yukledim. varsayılan uygulama dıdında birsey yuklemedim reset devam etti.
-yuksek ses gediğinde whatsapp video actıgımda reset yapıyor , resim cekerken seste yapıyor. ama sessiz kullanımda bluetut kullanımında reset devam ediyor.
-hoparlör soktum , anakrt ustudeki plastik soktum ordada hoparlör var kulalık için aynı.
-sarjı bitme suresi normal pil saglığı normal.
- dusme su nem vs olmadı. herseyi orjinal.
batarya sorunu varsa degişecegim ancak önceden fikir almak istedim. oda degilse anakrt sorunu var demektir.
sizin önerilerinizi bekliyorum. yardımcı olursanızı memnun olurum.

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Bence anakart ama bilirkişiler baksa daha iyi olur

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2
Şarja takılı olduğunda resetleme yoksa Kesinlikle Bataryadır. Batarayanın ömrü sonuna gelince resetlemeler, sapıtmalar yapar..seninde başına o gelmiş..keşke söküp kurcalamasaydın..bataryayı değiştir iyi bişey bulursun inşallah..sonra yola devam..

varol61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
varol
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarja takılı olduğunda resetleme yoksa Kesinlikle Bataryadır. Batarayanın ömrü sonuna gelince resetlemeler, sapıtmalar yapar..seninde başına o gelmiş..keşke söküp kurcalamasaydın..bataryayı değiştir iyi bişey bulursun inşallah..sonra yola devam..
agırlıklı olarak seninle aynı fikirdeyim. soktum ancak kurcalama vs olmadı. elim yatkın. fikir edinmek istedim. batraya siparişi verdim. sağolun ilginize

Üst Alt