Yardım redmi note 8 pro repair sorun

ganjailemarsta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahir
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.2
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
REDMİ NOTE 8 PRO İMEİ REPAİR SORUN
Herkese merhabalar kolay gelsin. İki gün önce yurt dışı redmi note 8 pro aldım imei Repair atılmış bir şekilde. Bu işlerden çok anlamıyorum. İki gün içinde 4.5 g nin çok zor çektiğini kapalı alanda imkansız bir hale geldiğini fark ettim. Bazı uygulamalarda sorun yaşıyorum örneğin tapatalk ve netflix. Netflixte wifi hızımin çok iyi olmasına rağmen kaliteli bir görüntüye bir türlü geçmiyor. Pubg adlı oyuna girdiğimde telefon iki üç dakika içinde 50 derecelere kadar ısınıyor. Sorun ne bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim, kolay gelsin

Mentraxmus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Hindistan rom'uma dönün öyle deneyin

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
ayrıca netflix te kaliteli görüntü alamamanızın sebebi BL kilidi açıldıktan sonra cihazın L1 sertifikası L3 oluyor bu sebeple full hd izleyemiyorsunuz herkes gibi. ancak eu rom gibi custom bir sistem yüklerseniz bunu aşabilirsiniz. dışarıda 120mb internet hızı alıp evin içinde alamamanızın tek sebebi şebekenin yetersiz olması diye düşünüyorum. eğer 4g full çekerken bağlantı sürekli kopuyor ve telefon çektiği halde arayanlar size ulaşamıyor ise IMEI repair işleminde hata vardır.

Oyla:
Üst Alt