Soru Redmi Note 8 Pro rehber sorunsalı

gurcay_erdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürçay
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
Öncelikle herkese hayırlı forumlar,
Son güncelleme ile Miui 12.0.3 olan cihazımda telefon ile birini aramak istediğimde kişileri bulamamaktadır.
Örneğin "Batu" "Batu Bey" ve "Batuhan Yeni" olarak 3 kişi rehberimde kayıtlı aramada "2288" (batu) yazdığımda hiç birşey gelmiyor ancak "22882" (batub) yazınca batu yeni geliyor aynı şeyler farklı kişileri ararkende olmakta.
Bu konu hakkında desteğinizi rica ederim. Herkese kolay gelsin

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Miui 12 nin Endonezya versiyonun kullandım. Böyle bir sorun yokdu. Sanmıyorum ki bu sürümle ilgili olsun. Ola bilir sürüm güncellemesi iyi oturmamış.
Hard reset söylemiyorum ki, bilgiler gitmesin. En kolay yolu aynı sürümün tam versiyonunu indirip üzerine kurun. Twrp veya telefon ayarlarından stock recoveri ile kura bilirsiniz.

gurcay_erdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürçay
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 12 nin Endonezya versiyonun kullandım. Böyle bir sorun yokdu. Sanmıyorum ki bu sürümle ilgili olsun. Ola bilir sürüm güncellemesi iyi oturmamış.
Hard reset söylemiyorum ki, bilgiler gitmesin. En kolay yolu aynı sürümün tam versiyonunu indirip üzerine kurun. Twrp veya telefon ayarlarından stock recoveri ile kura bilirsiniz.
Cihaz tr garantili global rom yüklü hard reset ile düzelmedi garanti yüzünden bootloader kapalı halen ben mi yanlış birşey yaptım başkasını da başına geldi mi onu merak ediyorum belki bir çözümü vardır

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Cihaz tr garantili global rom yüklü hard reset ile düzelmedi garanti yüzünden bootloader kapalı halen ben mi yanlış birşey yaptım başkasını da başına geldi mi onu merak ediyorum belki bir çözümü vardır
Bootloder kilidin açmaya gerek yok. Aynı sürümü indirin. Telefon ayarları>telefon hakkında>sağ yukarıda 3 nokta>indirdiğiniz sürüm ve flashlayın gitsin, garantiyi bozmuyor.

gurcay_erdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürçay
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
Bootloder kilidin açmaya gerek yok. Aynı sürümü indirin. Telefon ayarları>telefon hakkında>sağ yukarıda 3 nokta>indirdiğiniz sürüm ve flashlayın gitsin, garantiyi bozmuyor.
Ok deneyip yarın bilgisini paylaşacağım şimdiden teşekkürler

gurcay_erdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürçay
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
denedim 12.0.3 kullandığım rom aynı şekilde sorunlu geriye dönük 12.0.1 denedim onda da aynı sorun ile karşılaştım
anlayacağınız olmadı malesef

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
denedim 12.0.3 kullandığım rom aynı şekilde sorunlu geriye dönük 12.0.1 denedim onda da aynı sorun ile karşılaştım
anlayacağınız olmadı malesef
Tam romu mu yüklediniz?
Roma nasıl yol gösterdiniz?
Telefonun Güncelleme yerinde büyük 12 (miui) rakamının üzerine tıklayarak (7-8 kez) 3 noktanın özelliklerini artırdınızmı?
Rom Dosyasına oradan yol gösterdiniz mi?

gurcay_erdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürçay
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
Tam romu mu yüklediniz?
Roma nasıl yol gösterdiniz?
Telefonun Güncelleme yerinde büyük 12 (miui) rakamının üzerine tıklayarak (7-8 kez) 3 noktanın özelliklerini artırdınızmı?
Rom Dosyasına oradan yol gösterdiniz mi?
aynen dediğiniz gibi güncelleme ekranında 12 yazısını birkaç kez basınca "..." menüde "güncelleme paketini seçin" ibaresi geldi oradan sitede bulunan 12.0.3.0 QGGEUXM zip romu sdcard üzerine atıp yüklemesini gerçekleştirdim ancak dediğim gibi çözüm olmadı

Aduaci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Aynı sorun bende de var. Bir çözüm bulabilen oldu mu acaba ?

Üst Alt