- Adım
- Fatih arda
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.2 Kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba ilk konum ve kullanmakta olduğum xiaomi telefonumda ilk sorunum.
Redmi Note 7 cihazımda hiçbir sorun olmadan oldukça sağlıklı bir şekilde çalışan yeni almış olduğum QCY T7 kulaklığımı Redmi Note 8 Pro cihazıma bağladığım zaman büyük sıkıntı yaşıyorum.
-Sorunsuz şekilde bağlanıyor ve telefon görüşmesi yapılabiliyor.
-Spotify veya Youtubetan bir ses oynatmaya kalktığım zaman maksimum 5 saniye içinde sol kulaklık kapanıyor ve geri açılmıyor. Tekrar basıp açmam gerekiyor müzik açılınca yine kapanıyor.
bu sorunu note 7 de veya denediğim başka cihazlarda yaşamadım. Kulaklığı sıfırladım denedim hiçbir sonuç alamadım. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
İki cihaz arasında şuan bildiğim fark rom sürümleri
Note 7: Global 11.0.6 Kararlı
Note 8 Pro: Global 12.0.2 Kararlı
Redmi Note 7 cihazımda hiçbir sorun olmadan oldukça sağlıklı bir şekilde çalışan yeni almış olduğum QCY T7 kulaklığımı Redmi Note 8 Pro cihazıma bağladığım zaman büyük sıkıntı yaşıyorum.
-Sorunsuz şekilde bağlanıyor ve telefon görüşmesi yapılabiliyor.
-Spotify veya Youtubetan bir ses oynatmaya kalktığım zaman maksimum 5 saniye içinde sol kulaklık kapanıyor ve geri açılmıyor. Tekrar basıp açmam gerekiyor müzik açılınca yine kapanıyor.
bu sorunu note 7 de veya denediğim başka cihazlarda yaşamadım. Kulaklığı sıfırladım denedim hiçbir sonuç alamadım. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
İki cihaz arasında şuan bildiğim fark rom sürümleri
Note 7: Global 11.0.6 Kararlı
Note 8 Pro: Global 12.0.2 Kararlı