Yardım Redmi Note 8 pro problemlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Note 8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.4.2
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selam,5 gün önce büyük umutlarla satın aldığım ve araştırdığım cihaz olan rn8 pro beni biraz hayal kırıklığına ugrattı.Cihazın kamerası beni çok memnun etti ancak oyun performansı batarya performansı ve ısı sorunu beni mutsuz etti,telefon 20 dakikadan sonra cayır cayır yanıyor.Şarj olarak ta sözde 9 saat oyun oynama performansının yanindan bile geçmiyor.Sorum şu,sizce bekleyip cihazın alışmasını falan beklesemmi yoksa servise yollayayımmı?Bu arada antutu da da 268k sonuç verdi.

scaynet07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğan
Cihazım
Samsung S7 EDGE
Konular
3
Bende 3 haftadır kullanıyorum redmi note 8 proyu miui 10 varken rahat 2 gün şarj gidiyordu miui 11 geldi daha çabuk bitiyor artık bende anlamadım sebebini android pil tüketimi ve ekran pil tüketimi arttı

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ben antutu konusunda falan pek bilgili değilim deneyeyim diye indirdim ve islemci sıcaklığının 60 derece olduğunu görünce inanılmaz şaşırmıştım,lakin saniyede 8 derece falan oynadığını görünce verilerin gerçeği yansıtmadığını anladım,ama konuyu 60 dereceyi gördüğümde açmıştım,şarj olarak 1 günü cikariyo ama 2 gün çıkmaz bence.Cihazı fabrika ayarlarına dondurmesemde duzelirmi acaba şu Android'in fazla şarj yeme sorunu?

60 derece çol yüksek bir sıcaklıl değil. Bende de mi 9 var normal kullanımda chrome da bile zaten 40 derecede CPU ısısı. Oyun oynarken, video izlerken falan 60 ları görebilir hatta daha üstünede çıkabilir normal olarak.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt