Rom Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.2.0 QGGIDXM Endonezya Kararlı Rom [Android 10]

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Değerli ustalarım hayırlı geceler hepinize selamlar..Ben bu endonezya romunu kullanmak istiyorum ama nasıl yüklerim ne yapmam lazım bu konularda hiç bir bilgim yok.Romu yükleyebilmek için bootloader kilidi açıkmı olması lazım nasıl açılır veya başka ne işlemler yapılması gerekir vs..Kısacası bu konuda zır cahilim..Allah rızası için biriniz bana bu romu nasıl yükleyeceğimi yazabilirmi? Selamlar saygılar hayırlı geceleriniz olsun...

Kilit nasıl açılır: buradan

Endonazya nasıl yüklenir: buradan

tiske

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mtiske
Cihazım
Redmi 6
Meslek
Kalite
Konular
1
Merhaba şu anda cihazımda android 9 hindistan(india) romu yüklü ve cihazımın bl kilidi açık miflashtool ile bootloaderda bu romu yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım?Bilgisi olan var mı?
Dün akşam aynısını yaptım, Cihaza imei atılmıştı. Sorunsuz açıldı ve kurdum 6 dk falan sürüyor

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
kera706 hocam bunun sizin paylaştığınızdan farkı nedir var mı bir özelliği

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
kera706 hocam bunun sizin paylaştığınızdan farkı nedir var mı bir özelliği
Bu resmi kararlı rom, o biri ise müdahale edilmiş rom, yapımcı resmi kararlı romun üzerinde çalışmış, bir az bu romdan bir az başka romlardan beğendiğini ilave etmiş, bazı yerleri kesip atmış.

aligokpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
emekli
Konular
1

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
dediklerinizin hepsin yaptım lakin kilit açma proğramını çalıştırıyorum %99 dan sonra kilit açılamadı diyor..kaç sefer denediysem aynı uyarıyı alıyorum
Kilit hemen açılmaz, bir süre veriliyor süre bitince tekrar kontrol edildiği zaman açılıyor.

aligokpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
emekli
Konular
1
sürede vermedi kardeş kilit açılamadı diyor öyle kalıyor

samess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Note3
Konular
0
Arkadaşlar ortalama kaç saat ekran süreniz var benim gözüme az göründü sizinkileri merak ettim, 3 gündür deniyorum normal mod, pil tasarrufu, pil tasarrufu+greenify yarında greenify silip naptime kuracağım ondan sonra da ikisi kuruluyken deneyeceğim. tasarruf ve +greenify denememe göre yaklaşık aynı sonucu alıyorum, en fazla 7-8 saat sanki bu rom ile ilgili 12-13 saat aldığını yazanlar vardı diye hatırlıyorum ama emin de olamadım.

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Arkadaşlar ortalama kaç saat ekran süreniz var benim gözüme az göründü sizinkileri merak ettim, 3 gündür deniyorum normal mod, pil tasarrufu, pil tasarrufu+greenify yarında greenify silip naptime kuracağım ondan sonra da ikisi kuruluyken deneyeceğim. tasarruf ve +greenify denememe göre yaklaşık aynı sonucu alıyorum, en fazla 7-8 saat sanki bu rom ile ilgili 12-13 saat aldığını yazanlar vardı diye hatırlıyorum ama emin de olamadım.

%95 ten %40 normal mod. %40 tan %20 ye pil tasarrufu açık. 6 saat ekran süresi, 1 gün 13 saat kullanım.

AliŞENTÜRK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Dün akşam aynısını yaptım, Cihaza imei atılmıştı. Sorunsuz açıldı ve kurdum 6 dk falan sürüyor
Evet bende yaptım 2 gün önce yaptım yurtdışı cihazıma bir sorun yaşamadım.

Üst Alt