- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Redmi Note
- Konular
- 87
yapılabilirHocam bu cihaza bu sürümü güncelleme menüsü üzerinden yükleyebilir miyim?
yapılabilirHocam bu cihaza bu sürümü güncelleme menüsü üzerinden yükleyebilir miyim?
yapılabilir
eski sürüme güncelleyeciden dönmek mümkün değildir bootloader kilidinin açılması gerekiyorGüncelleme menüsünden paket seç dediğim taktirde güncelleme doğrulanamıyor şeklinde hata alıyorum. Android 10 geçtim ama çok hata var eski sürüme nasıl dönebilirim?
eski sürüme güncelleyeciden dönmek mümkün değildir bootloader kilidinin açılması gerekiyor
bootloader kilidi açmak garantiyi bozar, kilidi açmak için mi flash tools yüklemeniz gerekiyor yükledikten sonra başvuruda bulunuyorsunuz onunda 1 hafta onay süresi varNasıl yapabilirim konu linki bulamadım ama android 9 olan bir sürüme geçmek istiyorum?
bootloader kilidi açmak garantiyi bozar, kilidi açmak için mi flash tools yüklemeniz gerekiyor yükledikten sonra başvuruda bulunuyorsunuz onunda 1 hafta onay süresi var
bootloader kilidini açmak için izin gibi birşey isteniyor mi flash tools tan onun onaylanması 1 hafta sürüyor en azBaşvuru derken ne için başvuru yapmam gerekli?
bootloader kilidini açmak için izin gibi birşey isteniyor mi flash tools tan onun onaylanması 1 hafta sürüyor en az
O rom'un fastboot linki yok ki. Ota üzerinden guncelleyinHocam süre bugün dolacak
MIUI 11 - Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.1.0 PGGMIXM - Global Kararlı Rom
Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.1.0 PGGMIXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı...forum.miuiturkiye.net
bu romu telefonun fastboot moduna alıp mi flash üzerinden clean all seçeneğini seçerek yükleyebilir miyim? şuanda global 10 kullanıyorum
Tekrar tekrar deneyin eger Mi hesabınıza giriş yapılmadı işe giriş yapın. Cihazı yeniden başlatınİyi formlar İlk iki dosyayı denedim güncelleme dosyası dogrulanamadı diyor