Yardım Redmi Note 8 pro miui logosunda kalıyor

fryuygrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.8 Global
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar, twrp sürümüm düşük diye düşünerek twrp app ile 3.7.0 begonia sürümünü flashlamıştım fakat flash işleminden sonra cihaz bootloopa girdi ben de boot ve vbmetadandır diyerek boot ve vbmeta flashladım fakat cihaz yine bootloopa kaldı sonra aklıma eski twrp sürümünü recoverye flashlama geldi ben de eski twrp sürümünü flashladım ve cihaz bootloop dan çıktı, miui logosunda kadar geldi fakat cihaz miuida takılı kalıyor ve açılmıyor.
Bootloader açık durumda fastboot ve twrpye girebiliyorum rom sürümünü tam hatırlamıyorum ama 12.5.8 olması lazım, verileri kaybetmeden kurtarma yolu var mıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

fryuygrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi flash ile fastboot rom yükleyin ama alltaki seçeneklerdenn save user data seçin
Hocam bunu yapmayı planlıyorum fakat data encrypted olduğu için sıkıntı çıkmasın? Bir de mevcut rom sürümünü fastboot hali yok recovery romu bir üst sürümün fastboot var onu kurmam sıkıntı yaratmaz mı?

Oyla:

fryuygrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
H.kadioglu yardımcı olmanız mümkün müdür hocam üstte yazdığım konu hakkında lütfen

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Save userdata şeklinde fastboot rom kurmayı deneyin. Son sürüm global rom indirin. Başka seçenek benimde aklıma gelmiyor.

Oyla:

fryuygrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Save userdata şeklinde fastboot rom kurmayı deneyin. Son sürüm global rom indirin. Başka seçenek benimde aklıma gelmiyor.
Rom sürüm farklılığı sıkıntı yaratmaz değil mi hocam? Userdata fbe ile enkripte edilmiş ve hiçbir özel recovery miuiın bu fbesini dekripte edemiyor anladığım kadarıyla, tek yol dirty flash yani sanırım?

Oyla:

fryuygrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Herkese çok teşekkürler dirty flash sonucu sistem açıldı fakat biraz yavaş yavaşlama sorununu nasıl çözebilirim

Oyla:
Üst Alt