Yardım Redmi note 8 pro kamera sorunu

Bagok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba üstadlar bugün takas ile note pro 8 aldık..

Ama arka kamera hatası veriyor.. Yazılım olduğunu düşündük başka camera uygulaması indirdik sonuç alamadık ama kamera başka uygulamalarda açılıyor.. Mesela instagramda açılıyor ama WhatsAppda açılmıyor..

Yazılım paketini tekrar indirip yükledim aynı.. Farklı rom düşünüyorum daha yapmadım o da biraz sıkıntılı gibi
Cihaz yurtudşı daha imei işlemi yapılmamış.

Kamera hatası ve Test menüsünde görüntüler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba üstadlar bugün takas ile note pro 8 aldık..

Ama arka kamera hatası veriyor.. Yazılım olduğunu düşündük başka camera uygulaması indirdik sonuç alamadık ama kamera başka uygulamalarda açılıyor.. Mesela instagramda açılıyor ama WhatsAppda açılmıyor..

Yazılım paketini tekrar indirip yükledim aynı.. Farklı rom düşünüyorum daha yapmadım o da biraz sıkıntılı gibi
Cihaz yurtudşı daha imei işlemi yapılmamış.

Kamera hatası ve Test menüsünde görüntüler
Bu konudaki rom'u yükleyin

Oyla:

Bagok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konudaki rom'u yükleyin
Yükledim Hocam sorun devam ediyor.. Maalesef donanımsal olduğu kesinleşti mi sizce yoksa başka yazılımsal bir öneriniz varmı?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yükledim Hocam sorun devam ediyor.. Maalesef donanımsal olduğu kesinleşti mi sizce yoksa başka yazılımsal bir öneriniz varmı?
Bütün kamera sisteminde değil de bazı kamera lenslerinde sorun var gibi gözüküyor. WhatsApp,Telegram çalışan lensi kullandığı için sıkıntı çıkmıyordur muhtemelen. Donanımsal gibi gözüküyor ama ayrıntılı bakmak lazım

Oyla:

Bagok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün kamera sisteminde değil de bazı kamera lenslerinde sorun var gibi gözüküyor. WhatsApp,Telegram çalışan lensi kullandığı için sıkıntı çıkmıyordur muhtemelen. Donanımsal gibi gözüküyor ama ayrıntılı bakmak lazım

ilk konumda görmüşsünüzdür.. donanımlar test bölümünde testlerde"fail" gözüküyor

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Bende redmi note 8 kullanıyorum 1 haftadır kameraya bağlanmıyor hatası var en son mi flaş ile stock rom kurdum ama sorun hala devam ediyor bu ekteki dosyaları yüklesem sorun çözülür mü? Başına gelen oldu mu hiç? İlginize teşekkür ederim...

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bende redmi note 8 kullanıyorum 1 haftadır kameraya bağlanmıyor hatası var en son mi flaş ile stock rom kurdum ama sorun hala devam ediyor bu ekteki dosyaları yüklesem sorun çözülür mü? Başına gelen oldu mu hiç? İlginize teşekkür ederim...
Endonezya rom diyorsanız sizin cihaza olmaz

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Endonezya rom diyorsanız sizin cihaza olmaz
Normal global stock rom vardı 11.0.9 olan sürümü sonra hindistan fastboot romu indirip mi flaş ile temiz kurulum yaptım sorun hala devam ediyor maalesef hindistan rom sürümü 11.0.5 sürümü cihaz redmi note 8..

Oyla:

ByMuro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muharrem
Cihazım
Mı note 3
Konular
0
Bende imeil işlemi görmüş redmi note 8 pro var cihaza endonezya rom yükledim ilk günde bir sıkıntı yoktu 2.günde ön kameraya bağlanılmıyor hatası almaya başladım miui 11 yüklüydü cihazda sonra 12 pil açısından biraz sıkıntılı bir güncelleme olduğu için güncellememiştim fakat farklı roma geçiş yapacağım için miui 12 güncellemesini denemek istedim sorun çözüldü fakat ben miui 12 kullanmak istemiyorum performanslı miui 11 romu varsa bildiginiz ona geçmeyi düşünüyorum Benim sorunum son 12 güncellemesiyle çözülmüştü ama cihazdan cihaza farklılık gösterebilir bilemiyorum orasını.Bu arada bildiginiz mesajlaşma ve arama gibi uygulamaları xiaomi ait olan rom varmsa bildiginiz oyun ve pil performansı yüksek rom önerilerinize açığım şimdiden teşekürler.

Oyla:
Üst Alt