Yardım Redmi note 8 pro ısınma ve donma sorunu

Muhammet Ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Cihazı alalı yaklaşık 7-8 ay oldu. Gayet memnundum fakat şu sıralar aşırı ısınma yaşıyorum. Oyun oynamıyorum. Instagram'da gezinirken, youtubeda video izlerken birden donma yaşıyorum. Baya bildiğiniz telefon fonksiyonlarını kaybediyor. Daha sonra uygulamadan otomatik atıyor ve düzeliyor. 3-5 saniyelik bir durum. Isınma ve donma sorunları çok canımı sıkmaya başladı. Bunun için bir tavsiye ya da çözüm öneriniz var mı?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Arkadaşlar merhaba. Cihazı alalı yaklaşık 7-8 ay oldu. Gayet memnundum fakat şu sıralar aşırı ısınma yaşıyorum. Oyun oynamıyorum. Instagram'da gezinirken, youtubeda video izlerken birden donma yaşıyorum. Baya bildiğiniz telefon fonksiyonlarını kaybediyor. Daha sonra uygulamadan otomatik atıyor ve düzeliyor. 3-5 saniyelik bir durum. Isınma ve donma sorunları çok canımı sıkmaya başladı. Bunun için bir tavsiye ya da çözüm öneriniz var mı?
Arkaplanda çalışan işlemler olabilir.Ve kullandığınız romun bilgisini alabilir miyim?

Oyla:

Muhammet Ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkaplanda çalışan işlemler olabilir.Ve kullandığınız romun bilgisini alabilir miyim?
Teknoloji konusunda iyi değilimdir. Rom bilgisini nasıl öğrenebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-03-00-15-48-894_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-09-03-00-15-48-894_com.android.settings.jpg
    230,8 KB · Görüntüleme: 41
Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam az daha dayanın 2-3 güne hatasız sürümü süreceğim orada cihazın kilidini açıp yeni rom yükleyebiliriz.Eğer düz telefonun kendi yazılımını kullanacaksanız da önerim V11.0.2.0PGGMIXM veya V11.0.6.0PGGMIXM dir

Oyla:

Muhammet Ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
Hocam az daha dayanın 2-3 güne hatasız sürümü süreceğim orada cihazın kilidini açıp yeni rom yükleyebiliriz.Eğer düz telefonun kendi yazılımını kullanacaksanız da önerim V11.0.2.0PGGMIXM veya V11.0.6.0PGGMIXM dir
Bu şekilde bahsettiğim sorunlardan kurtulabilecek miyim

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Ama şuanki halinde bile stock rom yüklenebiliyor bağlantıyı vereyim hocam toplu indirin ilk aşama olarak telefon hakkında bölümünden MIUI sürümüne bir kaç kere tıklayın altta artık siz bir geliştiricisiniz yazacak bundan sonrasında ek ayarlar>Geliştirici seçenekleri yolundan önce OEM kilit açmayı aktif edin sonrasında ise mı kilit açma durumu yazan yere tıklayıp telefonunuzu ekleyin.Bundan sonrasında 1 hafta bekledikten sonra tool üzerinden bootloader kilit aç seçeneği var oradan telefondaki mi hesabınızla giriş yaparak kilidi açın.Sonrasında toolda rom kurma bölümüne gelin global rom bölümünden dilediğinizi seçin önerilerimi az önce yazdım

Bu şekilde bahsettiğim sorunlardan kurtulabilecek miyim
Büyük ihtimalle evet.

Ama şuanki halinde bile stock rom yüklenebiliyor bağlantıyı vereyim hocam toplu indirin ilk aşama olarak telefon hakkında bölümünden MIUI sürümüne bir kaç kere tıklayın altta artık siz bir geliştiricisiniz yazacak bundan sonrasında ek ayarlar>Geliştirici seçenekleri yolundan önce OEM kilit açmayı aktif edin sonrasında ise mı kilit açma durumu yazan yere tıklayıp telefonunuzu ekleyin.Bundan sonrasında 1 hafta bekledikten sonra tool üzerinden bootloader kilit aç seçeneği var oradan telefondaki mi hesabınızla giriş yaparak kilidi açın.Sonrasında toolda rom kurma bölümüne gelin global rom bölümünden dilediğinizi seçin önerilerimi az önce yazdım

Büyük ihtimalle evet.
Neyse hocam bunu yapın önce bu kilit açma olayını halledin sonrasında bana tekrar bu konu üzerinden veya özel mesaj yoluyla yazın

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Belliki arkadaş bu rom işleriyle alakasız şimdilik bir resetleme işini görür. Keşke miui 12 e gecmeseydiniz, miui 11 akıcılığı beklemeyin.

Oyla:

Muhammet Ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
Belliki arkadaş bu rom işleriyle alakasız şimdilik bir resetleme işini görür. Keşke miui 12 e gecmeseydiniz, miui 11 akıcılığı beklemeyin.
Kesinlikle teknoloji cahiliyim :) resetleyelim bakalım. Öneriler için çok teşekkürler herkese

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci