Yardım Redmi Note. 8 pro imei

Impheatus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.4.5
Telefon Modeli
Redmi Note8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
genelde sormak istedim
Merhaba arkadaşlar note 8pro telefonumu doğubanktan aldım 2 yıl garantisi var kendileri veriyor garantiyi. Fakat telefon ilk aldığımda kayıt bulunamadı yazıyordu. Şuan iste kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor. Satan yeri aradığımda siz kullanın biz sizi arayacağız sonra yarım saat vaktinizi alacağız şuan program gelmedi sorun kalmayacak diyorlar. Israrla bir kaç ayda bir imei atma sorunu olacaksa yani illegal bir kayıt işlem yapacaksanız iade edeceğim dememe rağmen kendi imeisini atıyoruz tekrar kapanma gibi bir durum olmayacak diyorlar. Nerdeyse iki ay oldu telefonun kullanıma kapanacağına dair mesaj felan da gelmedi ama anlamış değilim.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Sa kardeşim bende yeni aldım note 8 pro yarında imei kaydettircem yerinde olsam hiç uğraşmam iade ederim

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Merhaba arkadaşlar note 8pro telefonumu doğubanktan aldım 2 yıl garantisi var kendileri veriyor garantiyi. Fakat telefon ilk aldığımda kayıt bulunamadı yazıyordu. Şuan iste kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor. Satan yeri aradığımda siz kullanın biz sizi arayacağız sonra yarım saat vaktinizi alacağız şuan program gelmedi sorun kalmayacak diyorlar. Israrla bir kaç ayda bir imei atma sorunu olacaksa yani illegal bir kayıt işlem yapacaksanız iade edeceğim dememe rağmen kendi imeisini atıyoruz tekrar kapanma gibi bir durum olmayacak diyorlar. Nerdeyse iki ay oldu telefonun kullanıma kapanacağına dair mesaj felan da gelmedi ama anlamış değilim.
İllegal imei atacaklar. O şekilde istemiyorsanız iade edin

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Satan yere gidin cihazı iade edin hocam yapacakları Imeı Repair dir ancak legal olmaz. Sizde alırken bu şekil almadıysanız durum açık.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
İmei atacaklar hocam. sonra büyük ihtimalle eu.rom kurup verecekler. bu şekilde de kullanabilirsiniz

Oyla:

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
Eğer garantili aldıysanız yasal hakkınızı arayın hem yüksek fiyata garanti var IMEI sorunu yok diye satsınlar hemde IMEI atacaz desinler iade edin hakkınızı arayın.

Oyla:

Impheatus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei atacaklar hocam. sonra büyük ihtimalle eu.rom kurup verecekler. bu şekilde de kullanabilirsiniz
Bu şekilde ilerki zamanlarda sıkıntı çıkarır mı hocam bana... İlerde periodik imei atma gibi bir durum söz konusu olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Sanırım bir şekilde geri iade edeceğim bu şekilde olduğunu bilmiyordum.

Oyla:

Impheatus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz önce aldığım yere gittim ve ısrarla başka telefonun imeisini mi atıyorsunuz sürekli imei için para vermem gerekecek mi sorusuna içiniz rahat olsun bir daha imeiyle ilgili sorunun asla olmayacak denildi. Biz haber vereceğiz deyip duruyorlar.

Programı gelmemiş sanırım. Anlamış değilim. Programla imei işini kökünden nasıl çözecekler yorumu olan var mı

Son düzenleme:
Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Biraz önce aldığım yere gittim ve ısrarla başka telefonun imeisini mi atıyorsunuz sürekli imei için para vermem gerekecek mi sorusuna içiniz rahat olsun bir daha imeiyle ilgili sorunun asla olmayacak denildi. Biz haber vereceğiz deyip duruyorlar.

Programı gelmemiş sanırım. Anlamış değilim. Programla imei işini kökünden nasıl çözecekler yorumu olan var mı
Hocam daha nasıl bi yorum istiyorsunuz ki? Program ile farklı bi telefonun imeisini atacaklar işte. Bu işin başka yolu yok

Oyla:

Impheatus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
Hocam daha nasıl bi yorum istiyorsunuz ki? Program ile farklı bi telefonun imeisini atacaklar işte. Bu işin başka yolu yok
Hocam bu işten anlıyor değilim ve imei değiştirildiği zaman düzenli olarak 4 ayda bir imei değiştirmek gerekiyor diye biliyorum. Fakat bana söylenen yukarıda yazdığım gibi bir daha hiçbir şekilde imei sıkıntısı yaşamayacak olmam. Bu durum programla münkün mü öğrenmek istediğim bu

Oyla:
Üst Alt