MIUI 11 Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı 11.0.4.0 PGGINXM

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 170
  • Görüntüleme 27K

hsahin4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Konular
1
Benim global rom ile sorunum vardı. V11.0.6 ile de devam ediyordu. Sorun şuydu; konuşma esnasında yanlışkla ekran açılıyor ve sesi kapat butonuna dokunuyordum. Bu sorunu son 1 ayda defalarca yaşadım bu sorunu ve iyice bıkmıştım. Dün akşam itibariye 168 saatlik bekleme sürem bitti ve unlock yapıp, 11.0.4 hindistan romunu kurdum ve çok memnunum.
Not : Miflash uygulaması devamlı hata veriyordu, refresh tuşuna basınca hata mesajı geliyor ve kapanıyordu. 64bitlik eski sürüm miflash ile başarılı oldum. Aşağıdaki linkteki win 64 bit seçeneğindeki sürümden bahsediyorum.

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Aynı sorun bende de vardı yükleyip kurtulayım

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Konuşma esnasında ben hiç sorun yaşamıyorum. Ekrana taktığınız koruyucular yüzünden oluyor mutlaka.

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
merhaba arkadaşlar. yeni konu açmaktansa buraya yazmak daha uygun geldi. öncelikle diğer herkes gibi bende note 8 pro (genpa garantili) kullanıcısıyım. miui kendi uygulamalarının olmaması nedeni ile girdiğim arayışta belirtmek istediklerim var. birincisi orjinal firmware yazılımını deneyimledikten sonra hindistan romunu kurdum ve iki gün deneyimledim. bu romda nfc olmadığından endonezya (Indiana v11.0.2) romunu kurdum ve yaklaşık 10 gün oldu. uzun kullanım sonucu olarak, batarya performansı anlamında 11 saat ekran süresi alıyorum artı nfc çok stabil çalışıyor (akbank ve vakıfbankla denedim) artı miui kendi uygulamalarını sorunsuz kullanıyorum. son android 10 güncellemesinden özellikle batarya konusunda bariz bir olumsuz eleştirileri okudum. şahsım adına burada deneyimlerimi paylaştım. sonuç olarak kriterlerinize göre hangi romu kullanmak istediğiniz size kalmış. fakat hem nfc kullanmak hem miui kendi uygulamarı kullanmak (xiaomi arama ve mesaj) ve uzun pil ömrü sunması nedeni ile endonezya romunu tavsiye ederim. eğer endonezya romundan daha iyi pil performansı sunan, nfc özelliği çalışan ve miui orjinal uygulamarı olan ve sorunsuz bir rom var ise yeniliklerden yararlanmak adına paylaşmanızı rica ederim. selametle

turan_ özçelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
0
merhaba arkadaşlar. yeni konu açmaktansa buraya yazmak daha uygun geldi. öncelikle diğer herkes gibi bende note 8 pro (genpa garantili) kullanıcısıyım. miui kendi uygulamalarının olmaması nedeni ile girdiğim arayışta belirtmek istediklerim var. birincisi orjinal firmware yazılımını deneyimledikten sonra hindistan romunu kurdum ve iki gün deneyimledim. bu romda nfc olmadığından endonezya (Indiana v11.0.2) romunu kurdum ve yaklaşık 10 gün oldu. uzun kullanım sonucu olarak, batarya performansı anlamında 11 saat ekran süresi alıyorum artı nfc çok stabil çalışıyor (akbank ve vakıfbankla denedim) artı miui kendi uygulamalarını sorunsuz kullanıyorum. son android 10 güncellemesinden özellikle batarya konusunda bariz bir olumsuz eleştirileri okudum. şahsım adına burada deneyimlerimi paylaştım. sonuç olarak kriterlerinize göre hangi romu kullanmak istediğiniz size kalmış. fakat hem nfc kullanmak hem miui kendi uygulamarı kullanmak (xiaomi arama ve mesaj) ve uzun pil ömrü sunması nedeni ile endonezya romunu tavsiye ederim. eğer endonezya romundan daha iyi pil performansı sunan, nfc özelliği çalışan ve miui orjinal uygulamarı olan ve sorunsuz bir rom var ise yeniliklerden yararlanmak adına paylaşmanızı rica ederim. selametle

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Ben şuan global rom üzerine bl kilidi açarak MIUI uygulamalarını yükledim, root ve diğer romları yüklemeninde yolu açıldı aslında tavsiye edermisiniz Endonezya romu çok övülüyor, birde magisk root yaptınız mı aceba

bekir1978

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
banada öğrette bende kurayım bir türlü beceremedim

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
boot kilidin açıksa tane tane yazabilirim

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
4 Wipe (Cache, System, Data, Dalvik&Cache)
Twrp için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro Mtk işlemci olduğundan dolayı cihazınız brick olabilir. Bu konuya göz atabilirsiniz.
hocam twrp,yi sorunsuz bir şekilde yükledim hindistan romunu yüklemek istediğimde hata veriyor yüklemiyor vipeleri dediğiniz gibi yaptım ama olmadı cihaz twrp moduna giritor nasıl yükleriz bu romu

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Ben şuan global rom üzerine bl kilidi açarak MIUI uygulamalarını yükledim, root ve diğer romları yüklemeninde yolu açıldı aslında tavsiye edermisiniz Endonezya romu çok övülüyor, birde magisk root yaptınız mı aceba

banka uygulamalarından dolayı özellikle root etmedim , aslında root yapabilirdim fakat bankalar rootlu telefonda çalışsa dahi bazı sorumlulukları kabul etmiyor. sadece telefonu fastboot moduna aldım endonezya v11.0.2 fastboot romunu indirdim ve flaşladım. hepsi bu kadar. tavsiye konusunda ise özellikle batarya orjinal rom olsun hindistan romu olsun, onlardan daha iyi.

Üst Alt