MIUI 11 Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı 11.0.4.0 PGGINXM

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 170
  • Görüntüleme 27K

turan_ özçelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
0
Merhabalar konuları takip ediyorum biraz fikir sahibi oldum, tam anlamadan yanlış bişey yapmak istemiyorum, cihazın arama rehber vs uygulamaları için rom değiştirmek istiyorum ayrıca birçok özelliğin global romlarda kisitlandigini okudum,
Garanti iptal olmadan bu romlara geçiş yapaliyormuyuz, cihazın brick olmaması için özellikle neye dikkat etmemiz gerekir uyarıları okudum ancak yinede cihazı açılamaz hale gelenler var işlemler düzgün yapıldığında böyle bir risk varmıdır, teşekkür ediyorum..

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Galiba boot dosyası o an telefona kurulu olan romun android versiy8nu olmalı. PGGMIXM : Global (Küresel) ise telefon bunun boot dosyası olmalı. PGGEUXM boot değil

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Teşekkür ederim
Rica ederim hocam.

Merhabalar konuları takip ediyorum biraz fikir sahibi oldum, tam anlamadan yanlış bişey yapmak istemiyorum, cihazın arama rehber vs uygulamaları için rom değiştirmek istiyorum ayrıca birçok özelliğin global romlarda kisitlandigini okudum,
Garanti iptal olmadan bu romlara geçiş yapaliyormuyuz, cihazın brick olmaması için özellikle neye dikkat etmemiz gerekir uyarıları okudum ancak yinede cihazı açılamaz hale gelenler var işlemler düzgün yapıldığında böyle bir risk varmıdır, teşekkür ediyorum..
Merhaba hocam, Xiaomi kişiler ve mesajlașma uygulaması için Hindistan romu yada Custom romlara geçiş yapmalısınız. Delta servis dışında garantiniz bozulacaktır. Mtk işlemci sizi yarı yolda bırakabilir.

turan_ özçelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
0
Bu Mtk işlemci gerçekten dedikleri kadar sıkıntılı almış bulunduk artık bi dahakine dikkate alarak seçim yapmakta fayda var ama yazık birçok kişinin cihazı ya kullanılmaz yada garanti dışı kalıyor müdahale edilince umarım çözüm bulunur şimdilik kalsın bu şekilde artık sağolun..

Nioo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Android
Cihazım
Mi A2
Konular
2
Merhaba not 8 pro aldım mi Türkiye tarafından garantili. Fakat telefonun ses kayıt özelliği olmadığından hayal kırıklığına uğradım.
Sorun hindistan romunu yüklemenin en güvenli yolu nedir. Bu romu yüklediğim de fiyat telefonun imei bilgilerine birşey olurmu

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba not 8 pro aldım mi Türkiye tarafından garantili. Fakat telefonun ses kayıt özelliği olmadığından hayal kırıklığına uğradım.
Sorun hindistan romunu yüklemenin en güvenli yolu nedir. Bu romu yüklediğim de fiyat telefonun imei bilgilerine birşey olurmu
Merhaba hocam, Mi Flash yada Twrp ile yükleme yapabilirsiniz. Her ihtimale karşı Bootloader Kilidinizi açtıktan sonra Twrp'den Efs yedeği alabilirsiniz.

bheart05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 9 se
Konular
9
OTA dan nasıl yükleyeceğiz dosyayı