Yardım Redmi Note 8 Pro hem wifi hemde mobil veri yavaşlığı

Berkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.1
Telefon Modeli
RED MI NOTE 8 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,

Note 8 Pro aldım, internet hızını denediğimde arkadaşlarımın telefonlarına gelen sonuçlar ile bendekiler arasında uçurum kadar fark oluyor. İnanılmaz bir şekilde yavaşlık var. 4.5G Full çektiği halde de alabildiğim maksimum hız 15 Mb. Aynı zamanda da evdeki internetim 100 Mb olmasına rağmen telefonun ulaşabildiği maksimum hız 45 Mb.
Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi lütfen ? Şimdiden teşekkür ederim.

Ottoman40

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 15
Konular
127
Konu başlıklarının tamamını büyük harfle yazmamaya dikkat edelim lütfen. Düzenlendi.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba,

Note 8 Pro aldım, internet hızını denediğimde arkadaşlarımın telefonlarına gelen sonuçlar ile bendekiler arasında uçurum kadar fark oluyor. İnanılmaz bir şekilde yavaşlık var. 4.5G Full çektiği halde de alabildiğim maksimum hız 15 Mb. Aynı zamanda da evdeki internetim 100 Mb olmasına rağmen telefonun ulaşabildiği maksimum hız 45 Mb.
Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi lütfen ? Şimdiden teşekkür ederim.

İmei işlemi yapıldı ise tekrar bu sefer işinin ehli birisine imei repair yaptırın Yes~~

Oyla:

meydanus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Not8
Konular
0
Merhaba,

Gardaşım ayarların aratma yerine tarama yaz. Kablosuz ağ taraması ve buluutut taramasını kapat, banada dua et , Allah'a emanet ol

Oyla:
Üst Alt