- Adım
- Batuhan G
- Cihazım
- Oneplus 9Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 14
Anladım rn8 pro için Evo bliss msm zenx-os öneririm
Bilginiz dahilinde olsun zenx daha çok tatmin eder sizi pil süresi olarak derseniz blissTeşekkür ederim hocam
Hocamın tavsiyesine uyup msm xtended'a geçtim blisste alamadığım bir kaç verimi bu romda aldım ve herhangi bir kernel yüklemeden kendi quantumkiller kerneli ile hem stabiliteden ödün vermiyor hem bataryadan sanırım android 11 aosp romlar gümbür gümbür geliyor ve bu daha beta hali olmasına rağmen çok büyük bir fark varProfilde note 7 gözüküyor konu redmi note 8 hangisidir cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama genel konuşmak gerekirse rrq-bliss-evo-msm-havoc bunlar kaliteli yapımlar
Hocam bizi bu kadar heyecanlandırıp, meraklandırmayın sonra rom, rom dolaşıyoruz (sistem anlamında)Hocamın tavsiyesine uyup msm xtended'a geçtim blisste alamadığım bir kaç verimi bu romda aldım ve herhangi bir kernel yüklemeden kendi quantumkiller kerneli ile hem stabiliteden ödün vermiyor hem bataryadan sanırım android 11 aosp romlar gümbür gümbür geliyor ve bu daha beta hali olmasına rağmen çok büyük bir fark varBatuski5431 teşekkürler hocam vallahi
![]()
Hocam android 11 denedikten sonra android 10 boş boş vakit harcamışız dedim yaHocam bizi bu kadar heyecanlandırıp, meraklandırmayın sonra rom, rom dolaşıyoruz (sistem anlamında)![]()
Hocam deneriz denemesinede, begonia(redmi note 8 pro telefon modeli) yok msm xtented sitesinde. Siz nasıl yükledinizHocam android 11 denedikten sonra android 10 boş boş vakit harcamışız dedim yaDenemelisiniz tek kelime ile muazzam..
Hocam deneriz denemesinede, begonia(redmi note 8 pro telefon model adı) yok msm xtented sitesinde. Siz nasıl yüklediniz
Telegram kanalından yakında forumda konusu açılacak beklemek isterseniz bekleyin hocam bekleyemem derseniz özelden yazın yardımcı olurumHocam deneriz denemesinede, begonia(redmi note 8 pro telefon modeli) yok msm xtented sitesinde. Siz nasıl yüklediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Bekleyeyim ben stabil sürümü çıksın deneyenler olsun öyle geçeyim diyorum, stabil olmayan sürümleri pek deneyesim gelmiyor.Telegram kanalından yakında forumda konusu açılacak beklemek isterseniz bekleyin hocam bekleyemem derseniz özelden yazın yardımcı olurum![]()
Rica ederim hocam dediğim gibi beta olmasına rağmen stabil diğer sürümlerden çok iyiHocam Bekleyeyim ben stabil sürümü çıksın deneyenler olsun öyle geçeyim diyorum, stabil olmayan sürümleri pek deneyesim gelmiyor.
Birde liste oluşturuyorum onuda paylaşayım. Teşekkür ederim ilginiz ve yardımcı olduğunuz için.