Soru redmi note 8 pro hem miu hemde aosp yazılım önerisi

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Anladım rn8 pro için Evo bliss msm zenx-os öneririm

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Profilde note 7 gözüküyor konu redmi note 8 hangisidir cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama genel konuşmak gerekirse rrq-bliss-evo-msm-havoc bunlar kaliteli yapımlar
Hocamın tavsiyesine uyup msm xtended'a geçtim blisste alamadığım bir kaç verimi bu romda aldım ve herhangi bir kernel yüklemeden kendi quantumkiller kerneli ile hem stabiliteden ödün vermiyor hem bataryadan sanırım android 11 aosp romlar gümbür gümbür geliyor ve bu daha beta hali olmasına rağmen çok büyük bir fark var :) Batuski5431 teşekkürler hocam vallahi :D

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Hocamın tavsiyesine uyup msm xtended'a geçtim blisste alamadığım bir kaç verimi bu romda aldım ve herhangi bir kernel yüklemeden kendi quantumkiller kerneli ile hem stabiliteden ödün vermiyor hem bataryadan sanırım android 11 aosp romlar gümbür gümbür geliyor ve bu daha beta hali olmasına rağmen çok büyük bir fark var :) Batuski5431 teşekkürler hocam vallahi :D
Hocam bizi bu kadar heyecanlandırıp, meraklandırmayın sonra rom, rom dolaşıyoruz (sistem anlamında) :D

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam bizi bu kadar heyecanlandırıp, meraklandırmayın sonra rom, rom dolaşıyoruz (sistem anlamında) :D
Hocam android 11 denedikten sonra android 10 boş boş vakit harcamışız dedim ya :D Denemelisiniz tek kelime ile muazzam..

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Hocam android 11 denedikten sonra android 10 boş boş vakit harcamışız dedim ya :D Denemelisiniz tek kelime ile muazzam..
Hocam deneriz denemesinede, begonia(redmi note 8 pro telefon modeli) yok msm xtented sitesinde. Siz nasıl yüklediniz

Hocam deneriz denemesinede, begonia(redmi note 8 pro telefon model adı) yok msm xtented sitesinde. Siz nasıl yüklediniz

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam deneriz denemesinede, begonia(redmi note 8 pro telefon modeli) yok msm xtented sitesinde. Siz nasıl yüklediniz
Telegram kanalından yakında forumda konusu açılacak beklemek isterseniz bekleyin hocam bekleyemem derseniz özelden yazın yardımcı olurum :)

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Telegram kanalından yakında forumda konusu açılacak beklemek isterseniz bekleyin hocam bekleyemem derseniz özelden yazın yardımcı olurum :)
Hocam Bekleyeyim ben stabil sürümü çıksın deneyenler olsun öyle geçeyim diyorum, stabil olmayan sürümleri pek deneyesim gelmiyor.
Birde liste oluşturuyorum onuda paylaşayım. Teşekkür ederim ilginiz ve yardımcı olduğunuz için. Şuanda Crdroid Kullanıyorum, fena değil.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 7

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam Bekleyeyim ben stabil sürümü çıksın deneyenler olsun öyle geçeyim diyorum, stabil olmayan sürümleri pek deneyesim gelmiyor.
Birde liste oluşturuyorum onuda paylaşayım. Teşekkür ederim ilginiz ve yardımcı olduğunuz için.
Rica ederim hocam dediğim gibi beta olmasına rağmen stabil diğer sürümlerden çok iyi :)

Üst Alt