- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- redmi note 8 pr
- Konular
- 0
Cihazın android sürümü önem teşkil ediyor mu ona göre miflash için indireceğimOta bağlantıları eklendi
sürümünüze göre 11.0.4.0 ya da 11.0.5.0 bağlantısını indirebilirsiniz
Mi Flash için fastboot linki gerekCihazın android sürümü önem teşkil ediyor mu ona göre miflash için indireceğim
Hocam hangi sürümü indirmem gerek globalin ona göre mi flash üzerinden flashlayacağım halihazırda cfw romdayımMi Flash için fastboot linki gerek
Miui 12 için henüz fastboot linki paylaşılmadı
Recovery ya da Ota ile güncelleyebilirsiniz
Hocam hangi sürümü indirmem gerek globalin ona göre mi flash üzerinden flashlayacağım halihazırda cfw romdayım
Mi Flash için fastboot linki gerek
Miui 12 için henüz fastboot linki paylaşılmadı
Recovery ya da Ota ile güncelleyebilirsiniz
Buradan miflash ile yükleyip daha sonrasında otadan güncelleyebilirim değil miGüncelleme YöntemleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Global Kararlı V11.0.5.0.QGGMIXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRecovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
tamamdır tam da dediğiniz yol ile yapacaktım teşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu bağlantıdan cihaza mi flash ile miui 11 kurun daha sonra OTA yolu ile Miui 12 kurun
Bu romu kurduktan sonra miui 12 guncellemesi otaya mi geliyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu bağlantıdan cihaza mi flash ile miui 11 kurun daha sonra OTA yolu ile Miui 12 kurun