yeniden flashlayabilirsiniz ama wipe yapmanız gerekeceğinden verileriniz silinir.Denedim Google arama geri geliyor lanet geri geldi gene.
Ben v12 kapalı betasınıda kurduğumda bluetooth wifi sorunu kısmen çözüldüğünü görmüştüm. Sonrasında V12.0.0.4 çıktığında kurdum ve bahsettiğiniz sorunun çözüldüğünü resimli olarak burada anlatmıştım.Arkadaşlar bluetooth wifi sorunu çözülmüş mü? Aynı anda hız düşmesi sorunu.
Eğer önceden brick önlemi almadı iseniz bu re
Kurup deneyeceğim. Miui 11 de en büyük şikayetim buydu benim.Ben v12 kapalı betasınıda kurduğumda bluetooth wifi sorunu kısmen çözüldüğünü görmüştüm. Sonrasında V12.0.0.4 çıktığında kurdum ve bahsettiğiniz sorunun çözüldüğünü resimli olarak burada anlatmıştım.
Sorunuzun cevabı, evet bluetooth wifi sorunu çözülmüş
Buradan bakabilirsiniz.
ve buradan
Hocam ben rootu 12.0.0.4 de bile çalıştıramadım nasıl başardınız?Biraz önce mevcut kurulu sürüm V12.0.0.4 üzerine konudaki V12.0.2.0 recovery dosyasını twrp üzerinden wipe ları yapmadan kurdum.
Kurulum sonrası miui dialeri (twrp üzerinden miui dialeri yüklemiştim) google ile değişti ve magisk çalışmaz oldu.
Twrp üzerinden miui dialerini tekrar kurdum sorunsuz çalışıyor fakat root ve magisk çalışmıyor. V12.0.2.0 ile root olayını kapatmışlar galiba.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben rootu 12.0.0.4 de bile çalıştıramadım nasıl başardınız?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi