Yardım Redmi Note 8 Pro Gelen Aramaların Gözükmesi Sorunu

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
Merhaba,
Redmi Note 8 Pro Cihazımın gelen aramaları gözükmesinde problem yaşamaktayım.

Sorun kısaca şu şekilde, gelen aramalar eğer cihaz kilitliyse her cihazda olduğu gibi tam ekran olarak ekranda gözüküyor. fakat cihaz kilitli değilse ve herhangi bir menüde/uygulamadaysam gelen arama üstten bildirim olarak çıkıyor.

Üstten çıkan bildirimde arayan isim yanıtla ve reddet seçenekleri var, çıkan simgeye dokunursam tam ekran oluyor.

Bu zamana kadar kullandığım tüm cihazlarda gelen aramalar kilit ekran olsun olmasın, herhangi bir uygulamada olayım yada olmayayım hep tam ekran olarak çıkmaktaydı, bu özellik beni hiç memnun etmedi. Uygulamaları yönet, izinler, bildirimler ekranından her ayarı denedim olmuyor.

Özet geçmek gerekirse, ben cihazıma gelen aramaların tamamının cihazımda tam ekran olarak çıkmasını istiyorum, bu şekilde ayarlanabilir mi?
Saygılar.

Ekli dosyalar

• Redmi Note8 Pro.jpg
    Redmi Note8 Pro.jpg
    319,6 KB · Görüntüleme: 128

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Şimdi anlaşıldı, oyun gösterdim arkadaşa arama geliyor handsfree açılıyor, sadece oyunlar için böyle seçiliymiş. Teşekkür ettim cevap için.

Birde sportify'da şarkıyı durdurup uygulamayı kapattıktan sonra durduk yere tekrar görev çubuğunda hayalet gibi belirmesi ve silinmemesi, kafasına göre yok olması gizemini çözsem süper olacak :D
Uygulamaya verdiğiniz izinleri kontrol edin.. otomatik başlatma açık olabilir onu kapatın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

LeanBack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Uygulamaya verdiğiniz izinleri kontrol edin.. otomatik başlatma açık olabilir onu kapatın.

Kapattım şimdi, ne işe yarıyor bu otomatik başlatma? Bildirim gelmesini veya arka planda kapanmamasını istediğim uygulamalara otomatik başlat dedim (whatsapp, android auto, bundle gibi) gerekli değilse kapatayım onları da?

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Kapattım şimdi, ne işe yarıyor bu otomatik başlatma? Bildirim gelmesini veya arka planda kapanmamasını istediğim uygulamalara otomatik başlat dedim (whatsapp, android auto, bundle gibi) gerekli değilse kapatayım onları da?
Bildirim veya arka plan çalışması için gerekli değil otomatik başlatma uygulamanın kendi kendine açılması için Spotify de gerek yok. Diğerlerinde ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Oyla:

OSNKRSL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osn
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Deneyeceğim teşekkürler
Merhaba. Aynı sıkıntı bende de var. Ekran açıkken de tam ekran çalmasını istiyorum ama yukarda bildirim şeklinde geliyor gelen arama.

Çözdüyseniz beni de bilgilendirin lütfen.
Merhaba,
Redmi Note 8 Pro Cihazımın gelen aramaları gözükmesinde problem yaşamaktayım.

Sorun kısaca şu şekilde, gelen aramalar eğer cihaz kilitliyse her cihazda olduğu gibi tam ekran olarak ekranda gözüküyor. fakat cihaz kilitli değilse ve herhangi bir menüde/uygulamadaysam gelen arama üstten bildirim olarak çıkıyor.

Üstten çıkan bildirimde arayan isim yanıtla ve reddet seçenekleri var, çıkan simgeye dokunursam tam ekran oluyor.

Bu zamana kadar kullandığım tüm cihazlarda gelen aramalar kilit ekran olsun olmasın, herhangi bir uygulamada olayım yada olmayayım hep tam ekran olarak çıkmaktaydı, bu özellik beni hiç memnun etmedi. Uygulamaları yönet, izinler, bildirimler ekranından her ayarı denedim olmuyor.

Özet geçmek gerekirse, ben cihazıma gelen aramaların tamamının cihazımda tam ekran olarak çıkmasını istiyorum, bu şekilde ayarlanabilir mi?
Saygılar.

Merhaba. Aynı sıkıntı bende de var. Ekran açıkken de tam ekran çalmasını istiyorum ama yukarda bildirim şeklinde geliyor gelen arama.

Oyla:

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17

malesef çözüm yok, yani yapılması gereken global rom silip hindistan falan yüklemekmiş. türkiyede google arama ayarlarını kullandığı için tam ekran arama çıkmıyor, arama sırasında ses kayıt özelliği de bizde yok hindistan rom da varmış falan, sıkıldım bıraktım alışmaya çalışıyorum :)

Oyla:
Üst Alt