Yardım Redmi Note 8 Pro Gelen Aramaların Gözükmesi Sorunu

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
Merhaba,
Redmi Note 8 Pro Cihazımın gelen aramaları gözükmesinde problem yaşamaktayım.

Sorun kısaca şu şekilde, gelen aramalar eğer cihaz kilitliyse her cihazda olduğu gibi tam ekran olarak ekranda gözüküyor. fakat cihaz kilitli değilse ve herhangi bir menüde/uygulamadaysam gelen arama üstten bildirim olarak çıkıyor.

Üstten çıkan bildirimde arayan isim yanıtla ve reddet seçenekleri var, çıkan simgeye dokunursam tam ekran oluyor.

Bu zamana kadar kullandığım tüm cihazlarda gelen aramalar kilit ekran olsun olmasın, herhangi bir uygulamada olayım yada olmayayım hep tam ekran olarak çıkmaktaydı, bu özellik beni hiç memnun etmedi. Uygulamaları yönet, izinler, bildirimler ekranından her ayarı denedim olmuyor.

Özet geçmek gerekirse, ben cihazıma gelen aramaların tamamının cihazımda tam ekran olarak çıkmasını istiyorum, bu şekilde ayarlanabilir mi?
Saygılar.

Ekli dosyalar

• Redmi Note8 Pro.jpg
    Redmi Note8 Pro.jpg
    319,6 KB · Görüntüleme: 128

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
Sizin bahsettiniz haliyle tam ekran olmasını istemeyen de çok. Aslını sorarsanız bana göre de bildirim şeklinde çok daha kullanışlı geliyor bana. Tabi bu tercih meselesi.

tabiki haklısınız tercih meselesi. peki sonuç olarak sizce yapılabilecek birşey var mı? mi9 T Pro da benim dediğim gibiyken redmi note 8 pro da üstten çıkması düzeltilebilir bir ayarı var mı?

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
tabiki haklısınız tercih meselesi. peki sonuç olarak sizce yapılabilecek birşey var mı? mi9 T Pro da benim dediğim gibiyken redmi note 8 pro da üstten çıkması düzeltilebilir bir ayarı var mı?
MIUI'ın kendi arama ayarlarında tam ekran yapma var ama sizin cihazıninzda google arama yüklü onda varmı bilmiyorum.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Bence durum dialer ve sms uygulamalarinin miui kendi uygulamasi olmamasindan kaynaklaniyor. Hindistan sürümü yuklenirse duzelebilir. Hint sürümünün yüklü.oldugu arkadaşlara sormak lazım hocam.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
MIUI'ın kendi arama ayarlarında tam ekran yapma var ama sizin cihazıninzda google arama yüklü onda varmı bilmiyorum.

teşekkür ederim. miui armaa ayarları olsa demek düzelteceğiz ama miui yüklüyken bunu kullanamamak da kötü olmuş :)

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
teşekkür ederim. miui armaa ayarları olsa demek düzelteceğiz ama miui yüklüyken bunu kullanamamak da kötü olmuş :)
Rica ederim.MIUI'ın kendi arayüzünde Telefon uygulamasında ses kayıt özelliği olduğu için,Avrupa'da bu gibi şeyler yasak olduğu için,Xiaomi böyle bir çözüme başvurmuş doğrusunu isterseniz.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
daha önce android kullanmadım fakat daha dün akşam arkadaşımda mi9T Pro var o da yeni aldı onda denedim onun telefonunda üstten çıkmıyor her koşulda tam ekran olarak çıkıyor gelen aramalar. kilit ekranda da kilit ekranda değilkende, herhangi bir uygulamadayken de hep tam ekran olarak arama ekranı çıkıyor. örnek, bende maçkolik açık gelen arama üstten bildirim olarak geliyorken, arkadaşımda maçkolik açıken maçkolik ekranından çıkıp ana ekranda tam ekran olrak gelen arama gözüküyor.

ayrıca annemde j2 telefon vardı onda da hiç üstten çıktığını görmedim hep tam ekran çıkıyor. acaba başka bir ayar mı var gözümden kaçan bilemiyorum.
Sırasıyla Ayarlar bildirimler telefon seçin altta arka planda işleme var onu açık önemlilik yüksek yapıp denermisiniz..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-12-16-48-14-257_com.miui.notification.jpg
    Screenshot_2019-12-12-16-48-14-257_com.miui.notification.jpg
    243,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2019-12-12-16-48-19-335_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-12-16-48-19-335_com.android.settings.jpg
    191,4 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2019-12-12-16-48-25-522_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-12-16-48-25-522_com.android.settings.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 61
Oyla:

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
Rica ederim.MIUI'ın kendi arayüzünde Telefon uygulamasında ses kayıt özelliği olduğu için,Avrupa'da bu gibi şeyler yasak olduğu için,Xiaomi böyle bir çözüme başvurmuş doğrusunu isterseniz.

peki farklı uygulama yada tema kullanarak işi çözbilir miyiz? yada google launcher kursam düzelir mi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırasıyla Ayarlar bildirimler telefon seçin altta arka planda işleme var onu açık önemlilik yüksek yapıp denermisiniz..

dediklerinizi yaptım, yine kilit ekran haricinde üstten bildirim olarak gelen arama çıkıyor :S

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
peki farklı uygulama yada tema kullanarak işi çözbilir miyiz? yada google launcher kursam düzelir mi sizce?

dediklerinizi yaptım, yine kilit ekran haricinde üstten bildirim olarak gelen arama çıkıyor :S
Peki aynı yerde gelen çağrılar var oradaki önemlilik yüksek olarak ayarlımı

Yada varsayılan kısmındaki önemlilik yüksek yaparak denermisiniz

Son düzenleme:
Oyla:

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17

Yada varsayılan kısmındaki önemlilik yüksek yaparak denermisiniz

Evet hepsini yaptım aynı malesef

Oyla:

serdar.yakupoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
note2
Konular
3
Drupe diye bir arama programı var onu aktif arama programı olarak seçerseniz güzel bir telefon uygulamanız olur bi deneyin derim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt