Ben sabah yüklemiştim. Güvenlik güncellemesi. Ekstra bir şey fark etmedim.12.5.5 geldi gitti şu an güncelleme yok
İsim değiştirme yöntemi ile yükleme yaptım ben. Bl kilidi kapalı global romdayken Endonezya 12.5.4 e geçtim.Şu romu bl kilidi falan açmadan hayrına telefonuma yükleyecek bir insan evladı olsa keşke![]()
Hayır MIUI arama ve mesajlar mevcuttur.Bu romda arama ve mesajlar google mı acaba?
Arkadaşlar aynı soruya bende cavap bekliyorum.Şuan global rom kullanıyorum, bu romu atarsam imei gider mi acaba ?
2. sorum ise global romun üzerine direkt olarak miflash uygulamasıyla bu romu yükleyeceğim öncesinde bir şey yapmam gerekiyor mu
Endonezya'ya geçişte veri kaybı oluyor mu? RN 9 Pro'da olmadı ama.Ben sabah yüklemiştim. Güvenlik güncellemesi. Ekstra bir şey fark etmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İsim değiştirme yöntemi ile yükleme yaptım ben. Bl kilidi kapalı global romdayken Endonezya 12.5.4 e geçtim.
Ben global romdan endonezyaya isim değiştirerek geçtim. Veri kaybı olmadı.Endonezya'ya geçişte veri kaybı oluyor mu? RN 9 Pro'da olmadı ama.