Soru Redmi Note 8 Pro [ Endonezya - Hindistan - Global ] Hangisi ?

murat_data

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 5
Konular
2
Selamünaleyküm
Arkadaşlar Fikriniz önemli !!!
1- Endonezya romunu kurunca miui arama geliyor kişilerde Google hesabımızdaki rehberi kullanabiliyor muyuz?
2- Araştırmalarımda en iyi rom Endonezya romu gibi , haklimiyim?
3- Endonezya romunun diğer romlardan yazılımsal olarak ne eksiği var ?
4- Android 10 İçin Yayınlanan romlar kararlı sürümü mü yani eksik giderilmiş başka android 10 cikarmi ?
Teşekkür ederim.

ahmedo38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
35
Selamünaleyküm
Arkadaşlar Fikriniz önemli !!!
1- Endonezya romunu kurunca miui arama geliyor kişilerde Google hesabımızdaki rehberi kullanabiliyor muyuz?
2- Araştırmalarımda en iyi rom Endonezya romu gibi , haklimiyim?
3- Endonezya romunun diğer romlardan yazılımsal olarak ne eksiği var ?
4- Android 10 İçin Yayınlanan romlar kararlı sürümü mü yani eksik giderilmiş başka android 10 cikarmi ?
Teşekkür ederim.
Endonezya romu da Hindistan romu da global kararlı romlardır. Orijinal xiaomi romları. Endonezya romunda kişiler geliyor. Miui arama ekrani mesaj uygulaması geliyor. Genel anlamda hızı ve performansından memnunum sadece*#06# yapınca imei gözükmüyor. Hakkında kısmından görülebiliyor. Hindistan romunu denemedim kullanan varsa fikirlerini dinlemek isterim

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
öncelikle cihazınızın koduna bakarak hangi ülke cihazı olduğuna bakın zira benim gibi hindistan cihazı kullanıyorsan hiç maceraya gerek yok hint romu yani orjinal hali yeterli

Oyla:

murat_data

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim
Endonezya romu da Hindistan romu da global kararlı romlardır. Orijinal xiaomi romları. Endonezya romunda kişiler geliyor. Miui arama ekrani mesaj uygulaması geliyor. Genel anlamda hızı ve performansından memnunum sadece*#06# yapınca imei gözükmüyor. Hakkında kısmından görülebiliyor. Hindistan romunu denemedim kullanan varsa fikirlerini dinlemek isterim

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle cihazınızın koduna bakarak hangi ülke cihazı olduğuna bakın zira benim gibi hindistan cihazı kullanıyorsan hiç maceraya gerek yok hint romu yani orjinal hali yeterli
Benim cihaz M1906G7G : Global Model Buna Endonezya yada Hindistan Yüklenebiliyormu ?

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Ben yaklaşık 10 gün önce Hindistan Roma geçtim genel olarak memnunum. Bence Endonezyadan farkı yok. Tek canımı sıkan nokta Widevine L3 hala maalesef L1 olmadı

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Teşekkür ederim

Benim cihaz M1906G7G : Global Model Buna Endonezya yada Hindistan Yüklenebiliyormu ?
Nescafe656
hocamında dediği gibi bootloader açıksa herşey mümkün hocam global cihaz ise endonezya mantıklı olabilir denemekten zarar gelmez ama konuları iyi takip ettikten sonra :D

Oyla:

murat_data

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Endonezya romunda miui arama bulunması , arama ses kaydı ve nfcnin çalışması hindistan ve globalden ayrılıyor kanımca. Batarya ömrü ve ısınm a olaylarında bir fark yok anladığım kadarıyla. yanlışmıyım.

bootl
Nescafe656
hocamında dediği gibi bootloader açıksa herşey mümkün hocam global cihaz ise endonezya mantıklı olabilir denemekten zarar gelmez ama konuları iyi takip ettikten sonra :D
Bootloader için 27 saat kaldı :)

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Endonezya romunda miui arama bulunması , arama ses kaydı ve nfcnin çalışması hindistan ve globalden ayrılıyor kanımca. Batarya ömrü ve ısınm a olaylarında bir fark yok anladığım kadarıyla. yanlışmıyım.

bootl

Bootloader için 27 saat kaldı :)
hint romunda tek eksik NFC arama kaydı ve miui uygulamaları mevcut

Oyla:
Üst Alt