- Adım
- serqan
- Cihazım
- redmi note 8 pr
- Konular
- 0
Hangi rom hangi kernel bunları da paylaşırsanız seviniriz hocamAosp farkı
Yüzde 95 ken çekildi şarjdan
Normal kullanım sürelerini atmanız daha iyi olacaktır. Bu şekilde yanılgı olabiliyorResimleri yedeklemiyorum bende atardım 15 saat almışlığım sosyal medya vs gezerek
Yok hocam mobil veri açık tüm gün %65 parlaklık sosyal medyada gezinip bt kulaklık ile müzik dinledim sadece 15 saat 23 dakika almıştım şarj 2 kaldığındaNormal kullanım sürelerini atmanız daha iyi olacaktır. Bu şekilde yanılgı olabiliyor
Muhammed hocam crdroid rom kullanıyorum, ekran parlaklığım %70 ve 7-7.30 saat ekran süresi alıyorum normalmi oyun falan pek oynamıyorum.Normal kullanım sürelerini atmanız daha iyi olacaktır. Bu şekilde yanılgı olabiliyor
Kullanan biri cevaplar ise daha iyi olur. Crdroid hiç kullanmadımMuhammed hocam crdroid rom kullanıyorum, ekran parlaklığım %70 ve 7-7.30 saat ekran süresi alıyorum normalmi oyun falan pek oynamıyorum.
Ben bu crdroid i çokta bu cihazda da kullandım,başka cihazlarda da gördüm.Kullandığınız crdroid versiyonu yüzünden oluyor,yoksa ağustos taki sürümde çok feci dayanıyorduMuhammed hocam crdroid rom kullanıyorum, ekran parlaklığım %70 ve 7-7.30 saat ekran süresi alıyorum normalmi oyun falan pek oynamıyorum.
Hocam teşekkür ederim, bilgilendirme için note 8 pro konusunda ağır davranıyorlar ya, ben inceliyorum sitede diğer cihazlara üst güncelleme çoktan gelmiş 1 aya yakın olmuş note 8 pro ya daha vermiyorlar.Ben bu crdroid i çokta bu cihazda da kullandım,başka cihazlarda da gördüm.Kullandığınız crdroid versiyonu yüzünden oluyor,yoksa ağustos taki sürümde çok feci dayanıyordu
Anladım teşekkürler hocam geri dönüş mesajınız için.Kullanan biri cevaplar ise daha iyi olur. Crdroid hiç kullanmadım