Yardım Redmi note 8 pro ekran karardı

Ercan53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Mi6 ve Redmi8pr
Konular
1
Mayıs 2020'de aldığım Telefonumun dün ilk kez ekranı karardı. Herşeyi çalışıyor. Çağrı geliyor. Dokunmatiği çalışıyor. Fakat ekran siyah, görüntü yok. Kapatıp, bekleyip açtığımda 2 veya 3 dk herşey normaldi tekrar ekran siyah oldu. Tekrar denedim ama bu sefer sadece açıldı ekran görüntüsü yok. Kısayol eşimi arama tuşu yapmıştım. Yerini ezbere biliyorum. Ekran siyah ama oraya dokumduğumda arama yapıyor. Ve konuşabiliyorum. Tek sorun görüntünün olmaması. Format atsam duzelir mi? Yoksa atmadan garantiye mi göndereyim arkadaşlar? Konu hakkında bana acil yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var.!!

Ercan53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Mi6 ve Redmi8pr
Konular
1
Panel gitmis galiba hocam benim de önceki telefonumda buna benzer bir durum vardı, ekran değişti.
Telefonu garantiye gönderdim ve 1 hafta sonra geldi. Ana kart değişimi yapılmış. İmei numarası doğal olarak değişmiş. Ekranı değiştirmemişler. Ana kart nasıl bozulur durduk yerde onu da anlamış değilim. Ama sorun çözüldü ve servis süreci hiç bir sıkıntı vermediler.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Telefonu garantiye gönderdim ve 1 hafta sonra geldi. Ana kart değişimi yapılmış. İmei numarası doğal olarak değişmiş. Ekranı değiştirmemişler. Ana kart nasıl bozulur durduk yerde onu da anlamış değilim. Ama sorun çözüldü ve servis süreci hiç bir sıkıntı vermediler.
Öncelikle geçmiş olsun. Normalde servisler bu süreçleri çok uzatıyor ama sizin işiniz çabuk hallolmuş umarım bir daha yaşanmaz diyeyim. Aklıma direk ekran geldi çünkü karartı var demiştiniz ama demek ki sorun daha büyükmüş.

Oyla:
Üst Alt