Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
üstad batarya süresi ile ilgili olumsuz yorumlar var miui11 ile ilgili, deneyimlerinizi aktarabilirmisniz.
içinde oyun da olmak kaydı ile full açık herşey Bluetooth dahil ekran ışığı da ortalarda 10 saat falan alıyorum ekran süresi batarya şuan iyi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neco59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NECMİ ÇELİK
Cihazım
G2
Konular
0
içinde oyun da olmak kaydı ile full açık herşey Bluetooth dahil ekran ışığı da ortalarda 10 saat falan alıyorum ekran süresi batarya şuan iyi

miui10 ile kıyaslarsak düşüş varmı üstad batarya performansında

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
miui10 ile kıyaslarsak düşüş varmı üstad batarya performansında
valla miui de 2 gün kullandım pek kıyaslamadım pil performansı yeni telefon olduğu için gayet iyi

OsmanT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi note8 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar 2 hafta öncesinde telefonu aldım. Açtığım zaman güncelleme vardı zaten güncelledim sürümü şuan 10.4.2 Fakat ufak ama sinir bozucu bazı hataları keşfettim sürümden dolayı mı telefondan dolayı mı bilmiyorum. Örneğin arkadaşımın arabasında aux a bağlı iken sürekli kendiliğinden müzik duruyor. Ve ben Spotify çok aktif kullanan biriyim Spotify da 3 noktaya bastığımızda uygulama durduruldu hatası veriyor. Sizce sürümden mi telefondan mı bu cihaza sahip olan diğer arkadaşlar Spotify kendilerinde deneyip cevaplarsa sevinirim.
Hayırlı aksamlar bende aynı sorunu yaşıyorum auxda telefon müziği durduruyor. Problemi cozduyseniz eğer bana da söylerseniz sevinirim ?

usmelih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Poco F2 PRO
Konular
2
Merhaba arkadaşlar 2 hafta öncesinde telefonu aldım. Açtığım zaman güncelleme vardı zaten güncelledim sürümü şuan 10.4.2 Fakat ufak ama sinir bozucu bazı hataları keşfettim sürümden dolayı mı telefondan dolayı mı bilmiyorum. Örneğin arkadaşımın arabasında aux a bağlı iken sürekli kendiliğinden müzik duruyor. Ve ben Spotify çok aktif kullanan biriyim Spotify da 3 noktaya bastığımızda uygulama durduruldu hatası veriyor. Sizce sürümden mi telefondan mı bu cihaza sahip olan diğer arkadaşlar Spotify kendilerinde deneyip cevaplarsa sevinirim.
Aynı sorun bende de var güncellemeyle falan giderilmedi. Aynı zamanda tidal ve deezer da kullandım aynı sorun onlarda da oluyor. Problem telefonun kendisinden başka biryerde değil. Çözüm varsa yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum efenim. İyi forumlar

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Bende de google play store çökme sorunu var programdan atmıyor ama programa girince ana ekran yüklenmeden donuyor nedendir bilinmez. Hard reset de attım. Uygulamanın güncellemesini kaldırıp apk da yükledim.Anlık çözüldü ama otomatik en son sürümü indirdiği için tekrar aynı sorunu yaşadım.. Ama çözümünü bulamadım. Sürekli verileri temizlemem gerekiyor ancak öyle düzeliyor.Böyle bir sorun yaşayıp çözebilen var mı ?

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Bende sorun yok global romdayım eu roma geçsem daha mı stabil olur şuan 11.0.2 de çin rom yüklesem daha stabil mi olur bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen beni etiketliyerek bilgilendirirse sevinirim.

Ziya Baba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ziya
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
1 tık sesini kıs ustam kesilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Hayırlı aksamlar bende aynı sorunu yaşıyorum auxda telefon müziği durduruyor. Problemi cozduyseniz eğer bana da söylerseniz sevinirim ?
Hocam o sorunu şu şekilde aşabilirsiniz
Sesi sonun bir altına alırsanız müziği durdurmuyor.

Üst Alt