Yardım Redmi note 8 pro çökme sonrası yazılım sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertnnc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert"
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 12.0.2
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bundan bir ay öncesinde imei repair yaparken telefonu çökerttim ve aldığım telefoncuya gönderdim. Telefon şuan elime geçti ama dil yarı ingilizce yarı çince ( belki japonca vs bilmiyorum ) olarak karşıma çıktı. Aldığım yerle iletişime geçtim kurcalama telefonu çöp edersin sonra gibi bir yanıt aldım. Arayüzün yabancı dil olması sorun değil fakat telefonda google servislerinin bulunmaması benim için büyük bir sorun. Apk olarak google play ve diğer google uygulamalarını yüklesem de uygulamaları açmadı. Yardım isteme nedenime gelecek olursak bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ? Daha önce çökerttiğim için tekrardan global rom vs denemeye de cesaret edemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Bi ss atabilir misiniz muhtemelen eng rom yüklemiş cihaza

Oyla:

mertnnc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert"
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Direkt ana menüyü atmanız yeterli olur
Durum bu hocam dil seçeneklerinde ise çince gibi şeyler ve sadece ingilizce var. araştırdığımda çin romu olduğunu öğrendim ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bundan bir ay öncesinde imei repair yaparken telefonu çökerttim ve aldığım telefoncuya gönderdim. Telefon şuan elime geçti ama dil yarı ingilizce yarı çince ( belki japonca vs bilmiyorum ) olarak karşıma çıktı. Aldığım yerle iletişime geçtim kurcalama telefonu çöp edersin sonra gibi bir yanıt aldım. Arayüzün yabancı dil olması sorun değil fakat telefonda google servislerinin bulunmaması benim için büyük bir sorun. Apk olarak google play ve diğer google uygulamalarını yüklesem de uygulamaları açmadı. Yardım isteme nedenime gelecek olursak bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ? Daha önce çökerttiğim için tekrardan global rom vs denemeye de cesaret edemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
2 ihtimal var,biri eng rom diğeri de çin romu.Eğer eng romda iseniz bu güzel haber,eng rom preloader içerir ve bu rom yüklemelerinde resmen yetkili hesap gibi olur,çünkü bununla beraber bootloader kapalı olmasına rağmen rom yüklenebilir,imei repair yapılabilir
Eğer çin romunda iseniz çözüm olarak H.kadioglu na yönlendirebilirim sizi.Yalnız şöyle bir olay var,bootloader kapalı olduğu için sadece kendi modelinize uygun romu kullanabilirsiniz.Yani çin model ise çin rom,global model ise global rom kullanabilirsiniz sadece,ve bu bootloader kilidi bir daha açılamayacağı için de başka roma geçiş yapamazsınız.Ama artık Zenex Note 8 Pro çin modellere global rom atabiliyor.Cihaz modeline bakarsınız ona göre tekrar yönlendirebilirim sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Durum bu hocam dil seçeneklerinde ise çince gibi şeyler ve sadece ingilizce var. araştırdığımda çin romu olduğunu öğrendim ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Maalesef çin rom :/ Ve bl kapalı olduğuna göre de cihaz çin model :/ Dediğim gibi Zenex ile iletişime geçerek global rom yükleyebilirsiniz

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Eu rom atmış hocam global rom değil bu o yüzden

Oyla:

mertnnc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert"
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ihtimal var,biri eng rom diğeri de çin romu.Eğer eng romda iseniz bu güzel haber,eng rom preloader içerir ve bu rom yüklemelerinde resmen yetkili hesap gibi olur,çünkü bununla beraber bootloader kapalı olmasına rağmen rom yüklenebilir,imei repair yapılabilir
Eğer çin romunda iseniz çözüm olarak H.kadioglu na yönlendirebilirim sizi.Yalnız şöyle bir olay var,bootloader kapalı olduğu için sadece kendi modelinize uygun romu kullanabilirsiniz.Yani çin model ise çin rom,global model ise global rom kullanabilirsiniz sadece,ve bu bootloader kilidi bir daha açılamayacağı için de başka roma geçiş yapamazsınız.Ama artık Zenex Note 8 Pro çin modellere global rom atabiliyor.Cihaz modeline bakarsınız ona göre tekrar yönlendirebilirim sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef çin rom :/ Ve bl kapalı olduğuna göre de cihaz çin model :/ Dediğim gibi Zenex ile iletişime geçerek global rom yükleyebilirsiniz
Evet hocam bootloader kapalı görünüyor. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla cihaz böyle kalacak :( Cihaz modelim Redmi note 8 pro.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bu bildiğim kadarıyla çin rom.Ama bunu da şöyle öğrenebiliriz.Konu sahibi kendi telefonunda ayarlardan en üstteki sekmeye tıklayıp orada V12 ile başlayan numara ve harfleri bize söyleyecek

Oyla:

mertnnc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert"
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Çözümü var mı peki hocam bunun ? Bu şekilde hiç bir işime yaramıyor çünkü cihaz google servisleri olmadan telefon benim için 3310 dan farksız :(

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt