Çözüldü Redmi note 8 pro çok kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.1.0 Android 10
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam,buraya çok yazıyorum ama kusura bakmayın.Redmi Note 8 Pro 6/64 cihazım var,fakat acayip kasıyor.Pubg Mobile oynayanlara burada şimdi bir kaç şey söyleyeceğim.60 fps destekliyor cihaz.Renk Körlüğü de 2.seçenek varya deteronapi midir nedir,onu aktif ettiğimde 10 normal halinde de resmen 20 fps ile oynuyorum çok kasıyor.Arkadaşa söyledim teknik sıkıntı vardır tarzında bişey dedi ama teknik sıkıntı ne lan?Donanım/Yazılım dersin de.Neyse.Bir kaç gün önce bu foruma yine yazdım farklı bir sorundan dolayı,ardından Miui yi güncelledim.Miui V11.0.6.0 dı,V11.0.1.0 a geçtim Android 10 ile.Fakat iki yazılımda da yine kasıyor da kasıyor.Bi çözümü var mı benim yapabileceğim?Yoksa çünkü garantiye yollayacağım.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Pubg'yi falan çok rahat açabilicek bir cihaz aynı cihazın 128gb versiyonuna sahibim, Ben 4k HD+ render alıyorum yeri geliyor telefondan banamısın demiyor, performans konusunda hiç bir sorun yaşamadım, sanki 1080li bir bilgisayar gibi bence, kesinlikle ya sizin bir hatanızdan yada telefondan olan bir sorundan kaynaklıdır 20Fps almanız çok saçma,Alpha sürümünde olan optimizasyonu en leş multiplayer oyunlarda bile çok rahat 30 fps alabilmeniz gerek
Kendim herhangi birşey yaptığımı düşünmüyorum hocam vallaha.Pubg yükledim uygulama kurdum daha bootloader dahi açık değil hiç birşey yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuçlar normal. Garantiye gönderir iseniz bir işlem yapmazlar. Sorun pubg'den kaynaklı muhtemelen
Peki o zaman ne yapmam lazım yani?Pişman etti resmen aldığıma ya.Halbuki o kadar da fiyat/performans telefonu.Arkadaşta da 6/64 var onda hiç kasma yok.Miui downgrade falan mı yapmak lazım napmam lazım?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Kendim herhangi birşey yaptığımı düşünmüyorum hocam vallaha.Pubg yükledim uygulama kurdum daha bootloader dahi açık değil hiç birşey yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki o zaman ne yapmam lazım yani?Pişman etti resmen aldığıma ya.Halbuki o kadar da fiyat/performans telefonu.Arkadaşta da 6/64 var onda hiç kasma yok.Miui downgrade falan mı yapmak lazım napmam lazım?
Onun sürümü ile sizin sürüm aynı mı ?
Pil tasarrufunda oynamiyorsunuz de mı?
Game turbo telefonunuzda açık mi ve pubg ekli mı?

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Onun sürümü ile sizin sürüm aynı mı ?
Pil tasarrufunda oynamiyorsunuz de mı?
Game turbo telefonunuzda açık mi ve pubg ekli mı?
Sürümü bilmiyorum
Pil tasarrufu kapalı
Game Turbo var Pubg ekli ve sürekli olarak zaten game Turbo dan hızlandırma yapmama rağmen durum böyle

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Bu arada tekrar selamlar bu forumda büyü var lan.Dün bunu size yazdıktan sonra Bi gireyim dedim.Fps buram buram FIŞKIRIYOR lan.Ben 2.alan da oynuyorum pubg yi.İlk ve ikinci alan özelliği varya.1.Alan daki uygulamaları kapatmadan girdiğim içinmiş o.Yine de teşekkürler herkese.
Nasıl bir kafa hocam bu :D Harika ya bunlardan bahsetseydiniz zaten bu işlemleri yapmanız gerektiği söylenirdi. İkinci alan bahsetmemişsiniz ki hiç neyse geçmiş olsun sevindim sizin adınıza..

Sorununuz çözüldüyse başlığı düzenle deyip yardım etiketini çözüldü diye değiştirirseniz iyi olur :)

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Nasıl bir kafa hocam bu :D Harika ya bunlardan bahsetseydiniz zaten bu işlemleri yapmanız gerektiği söylenirdi. İkinci alan bahsetmemişsiniz ki hiç neyse geçmiş olsun sevindim sizin adınıza..

Sorununuz çözüldüyse başlığı düzenle deyip yardım etiketini çözüldü diye değiştirirseniz iyi olur :)
Tamamdır

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Zaten en büyük sorunumuz gereken açıklamanın yapılmaması. Soruyu soran kişiler bütün ayrıntıları ile konuyu anlstirlarsa konuları hızlı bir şekilde çözülür

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Zaten en büyük sorunumuz gereken açıklamanın yapılmaması. Soruyu soran kişiler bütün ayrıntıları ile konuyu anlstirlarsa konuları hızlı bir şekilde çözülür
:D peki bir dahakine öyle yaparız artık :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt