EEA YA ne zaman gelir bilgisi olan varmı
Hocam merhaba mi plot nedemek acaba biliyorsanız açıklayabilir misiniz? Merak ettimde.Henüz globale tam anlamıyla gelmedi. Gelen sürüm mi pilot kullanıcıları için. Ota üzerinden sadece onlar kurabiliyor. Yada twrp üzerinden kurulur. EA için biraz daha beklemeniz lazım.
hocam beta başvuruları alınmıştı bir süre önce o zaman kayıt yaptıranlara gelmiş sürümHocam merhaba mi plot nedemek acaba biliyorsanız açıklayabilir misiniz? Merak ettimde.
Anladım teşekkür ederim, yani bu kişiler deniyor belirli bir güne kadar, sorun varsa geri bildirim gönderiyorlar ve sorunlar çözülüyor. sorun yoksa da stabil sürümü çıkarıyorlar tamamen.hocam beta başvuruları alınmıştı bir süre önce o zaman kayıt yaptıranlara gelmiş sürüm
bir nevi beta sürüm daha birkaç güne tamamen gelir
Hocam neden global versiyon ile Çin sürümü arasında ciddi farklar var? Çin sürümünde olan yeniliklerin neredeyse hiç biri globalde yok. Bir de bu kararlı sürüm mü? Kurarsak garanti dışı kalır mı?Henüz globale tam anlamıyla gelmedi. Gelen sürüm mi pilot kullanıcıları için. Ota üzerinden sadece onlar kurabiliyor. Yada twrp üzerinden kurulur. EA için biraz daha beklemeniz lazım.
Twrp kurup gapps flaslamaniz gerekiyor nikgapps tavsiye ederimBen bu romu cihazıma fastboot üzerinden kurdum fakat nası google play falan yüklerim bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim yükledim rom gayet güzel çalışıyor tek eksiği dil desteği gerçi benim için önemi yok da genel olarak dil olsaydı iyiydi Türkçe yaniTwrp kurup gapps flaslamaniz gerekiyor nikgapps tavsiye ederim