Yardım Redmi Note 8 Pro cebimde kapanıp açılma yaptı ..

polocu0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SERKAN
Cihazım
NOTE 8 PRO
Konular
5
Cebimden çıkardığımda logo gelip devamlı reset çekiyordu 3-4 defa yaptıktan sonra kendi açıldı bu arızayı 3 ay önce yine yapmıştı neden olabilir arkadaşlar 12.5.5 sürüm var üzerinde fabrika ayarlarına dönmüştüm 1 ay önceye kadar yardımlarınızı bekliyorum ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Cebimden çıkardığımda logo gelip devamlı reset çekiyordu 3-4 defa yaptıktan sonra kendi açıldı bu arızayı 3 ay önce yine yapmıştı neden olabilir arkadaşlar 12.5.5 sürüm var üzerinde fabrika ayarlarına dönmüştüm 1 ay önceye kadar yardımlarınızı bekliyorum ..
Eğer yakın zamanda modül vs gibi bir şey yüklediyseniz sistemde tutarsızlığa sebep oluyor olabilir. Son yüklediğiniz uygulamaları gözden geçirin, gerekirse kaldırıp yeniden deneyin.

polocu0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SERKAN
Cihazım
NOTE 8 PRO
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yakın zamanda modül vs gibi bir şey yüklediyseniz sistemde tutarsızlığa sebep oluyor olabilir. Son yüklediğiniz uygulamaları gözden geçirin, gerekirse kaldırıp yeniden deneyin.
Cihaz a yazılım dahi atmadım orijinal haliyle kullanıyorum hocam oyun bile yok içinde sosyal medya sadece

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
147
Cihaz a yazılım dahi atmadım orijinal haliyle kullanıyorum hocam oyun bile yok içinde sosyal medya sadece
Bu benim şahsi fikrim isterseniz servise götürün belki donanımla ilgili sıkıntı vardır

MusaD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Demircan
Konular
0
Hocam cozebildiniz mi? Bende de oluyordu bazen güç tuşunun kendi kendine takılı kaldığını fark ettim, belki sizde de öyledir, telefon boot loopa girecek olduğunda güç tuşuna hızlı hızlı birkaç defa basınca düzeliyor, çok saçma bir sorun gerçekten.

Üst Alt