Yardım Redmi Note 8 Pro - Brick Sorunu

CptGlorfindel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 12
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşklar Merhaba, dükkanından Redmi Note 8 Pro aldım. IMEI kaydını sonra yaparım 8 ay açık diye. MIUI 11'den 12'ye güncelleyeyim dedim. TWRP olmadığından cihazda Mi Flash Tool ile "Clean All" seçeneğini işaretleyerek cihaza Fastboot ile ROM'u yükledim "Success" bildirimini de aldım. Cihazı yeniden başlattım Recovery Menu'ye geçti. Cihaz Fastboot'a da giriyor. Ancak Brick olmuş durumda. Bugün Kadıköy Yazıcıoğluna gittim. Birkaç kişi yazılım lazım dedi. Birkaç kişi bugün kapalıyız yarın hallederiz dedi. Bi kişi ben bakarım dedi ama sonra olmadı dedi.

Şimdi bu cihazın durumu nedir? Ne yapmam gerekiyor? 2 Yıldır kullandığım Mi 6X'e her yönden güncelleme attım kurcaladım hiç böyle tıkanmamıştım ancak bu cihazda tıkanmış kalmış durumdayım. Anneme aldık cihazı ancak şu an kapalı durumda sinirden ağlayacak durumdayım çok çaresiz kaldım lütfen yardım edin. İstanbul içi şunu yapabiliriz derseniz. Yarın çıkıp gelebilirim.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam boşu boşuna para vermeyin telefonculara arkadaşlar birazdan yardım eder

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşklar Merhaba, dükkanından Redmi Note 8 Pro aldım. IMEI kaydını sonra yaparım 8 ay açık diye. MIUI 11'den 12'ye güncelleyeyim dedim. TWRP olmadığından cihazda Mi Flash Tool ile "Clean All" seçeneğini işaretleyerek cihaza Fastboot ile ROM'u yükledim "Success" bildirimini de aldım. Cihazı yeniden başlattım Recovery Menu'ye geçti. Cihaz Fastboot'a da giriyor. Ancak Brick olmuş durumda. Bugün Kadıköy Yazıcıoğluna gittim. Birkaç kişi yazılım lazım dedi. Birkaç kişi bugün kapalıyız yarın hallederiz dedi. Bi kişi ben bakarım dedi ama sonra olmadı dedi.

Şimdi bu cihazın durumu nedir? Ne yapmam gerekiyor? 2 Yıldır kullandığım Mi 6X'e her yönden güncelleme attım kurcaladım hiç böyle tıkanmamıştım ancak bu cihazda tıkanmış kalmış durumdayım. Anneme aldık cihazı ancak şu an kapalı durumda sinirden ağlayacak durumdayım çok çaresiz kaldım lütfen yardım edin. İstanbul içi şunu yapabiliriz derseniz. Yarın çıkıp gelebilirim.
Konuyu deneyebilirsiniz

Oyla:

CptGlorfindel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eve geçince deneyeyim bi. Dün denemediğim şey kalmadı ancak bir yerde hata oldu ve Bootloader kilidi kapandı sanırım. Cihaz yeniydi. BL kilidi açıktı hiç dokunmadan güncellemeyi denediğim için BL kilidini nasıl açacağımı bilmiyorum. Sanırım China ROM'larından birini içine uydurup cihazı eski haline getirmem gerekiyor.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Eve geçince deneyeyim bi. Dün denemediğim şey kalmadı ancak bir yerde hata oldu ve Bootloader kilidi kapandı sanırım. Cihaz yeniydi. BL kilidi açıktı hiç dokunmadan güncellemeyi denediğim için BL kilidini nasıl açacağımı bilmiyorum. Sanırım China ROM'larından birini içine uydurup cihazı eski haline getirmem gerekiyor.
Muhtemelen kapatmadiniz. Kapatsaydiniz tahminimce cihazdan hiçbir tepki gelmezdi yine de siz şu konudaki adımları uygulayarak bootloader açık mı diye kontrol edin

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Muhtemelen kapatmadiniz. Kapatsaydiniz tahminimce cihazdan hiçbir tepki gelmezdi yine de siz şu konudaki adımları uygulayarak bootloader açık mı diye kontrol edin
yanlız bu rehberdeki yöntemler ile MTK işlemcili cihazların bootloader kilidi açıkmı kapalımı sorgulanamaz. snapdragon işlemcili cihazlar için hazırlanmış.

- MTK işlemcili cihazlar için kullanılması gereken komut ; cihazı fastboot moduna aldıktan sonra 'fastboot getvar unlocked' şeklinde olacak. bootloader kilidi açık ise cmd'de 'yes' yazar. kapalı ise 'no' yazar..

Oyla:

CptGlorfindel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün olayı çözdük arkadaşlar. Cihazı güncellerken Mi Flash veya ROM'dan kaynaklı bi hatadan ROM yüklenemiyor ve cihazın BL kilidi kapanıyor. BL kilidini açan kişi ben değilim, benim mi hesabıma bağlı değil. Xiaomi yetkili hesabı olan birinin cihazı açmaya vermesi gerekiyor. 1 hafta sonra Türkçe MIUI yüklenebilir hale geliyor kilit açıldıktan sonra. IMEI atmamamız daha iyi olmuş. O zaman yetkili hesabı SIM1'den sinyal alamadığı için hiç açılmazdı ve anakart üzerinden müdahale gerekirdi.
İncelediğim kullandığım 10. Xiaomi modeli.Bir Allah'ın kulu bana daha MediaTek cihaz aldıramaz. İlk ve son :))

Oyla:
Üst Alt