Recovery Redmi Note 8 Pro BootLoop'da Takılı Kalıyor

leonarda001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
RedmiNote12Pro+
Konular
7
Selamlar! Babamın telefonu IMEI atılı durumda olduğu için ayarlardan sıfırlarsam IMEI gider diye düşündüm, bu yüzden TWRP kurup oradan sıfırlamak istedim ama TWRP'yi kurmaya çalışıyorum sonra "ses arttırma ile güç tuşuna" basınca TWR'ye veya Recovery Moduna girmesi lazım. Bende hiçbirşey olmuyor ve BootLoop'a giriyor teleefona hiçbirşey yapamıyorum. FastBoot moduna girebiliyor ama oradan bir ROM atarsam IMEI gider diye biliyorum. Nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 17 Promx
Meslek
Private Driver
Konular
45
Selamlar! Babamın telefonu IMEI atılı durumda olduğu için ayarlardan sıfırlarsam IMEI gider diye düşündüm, bu yüzden TWRP kurup oradan sıfırlamak istedim ama TWRP'yi kurmaya çalışıyorum sonra "ses arttırma ile güç tuşuna" basınca TWR'ye veya Recovery Moduna girmesi lazım. Bende hiçbirşey olmuyor ve BootLoop'a giriyor teleefona hiçbirşey yapamıyorum. FastBoot moduna girebiliyor ama oradan bir ROM atarsam IMEI gider diye biliyorum. Nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
Twrp kurdunuz mu telefona bu konuya bakın

leonarda001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
RedmiNote12Pro+
Konular
7
Twrp kurdunuz mu telefona bu konuya bakın
TWRP kurmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bu arada Android 11'di fark eder mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
MTK işlemcili cihaza twrp kurmayı denemek çok riskli ve gereksiz. Maalesef bu konuda çok bilgi kirliliği dolanıyor. Şöyle söyleyim bu cihaza kendi imkanlarınızla imei atmak brick olursa kurtarmanızdan daha kolay ve risksiz bırak imei gitsin daha mantıklı :)

leonarda001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
RedmiNote12Pro+
Konular
7
MTK işlemcili cihaza twrp kurmayı denemek çok riskli ve gereksiz. Maalesef bu konuda çok bilgi kirliliği dolanıyor. Şöyle söyleyim bu cihaza kendi imkanlarınızla imei atmak brick olursa kurtarmanızdan daha kolay ve risksiz bırak imei gitsin daha mantıklı :)
Şuan kendi kendine sürekli yeniden başlıyor şarjı bitene kadar. Şarjı bitince tekrar Recovery Moda geçmeye çalışıyorum ama olmuyor. Acaba TWRP atmayı denerken yanlış birşey mi yaptım?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Şuan kendi kendine sürekli yeniden başlıyor şarjı bitene kadar. Şarjı bitince tekrar Recovery Moda geçmeye çalışıyorum ama olmuyor. Acaba TWRP atmayı denerken yanlış birşey mi yaptım?
üstte yazdığım olmuş işte brick olmuş galiba. fastboot moda geçiyor mu bakın rom yükleyin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11

leonarda001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
RedmiNote12Pro+
Konular
7
yanlışı doğru doğruyu yanlış biliyorsunuz. :) zaten başka seçenek yok şuanda rom yükleyin.
Hocam benim kafam karıştı. Şuan Mi Flash ile ROM yükleyeceğim, clean all seçeneği ile, ama böyle yaparsam IMEI gitmez mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11