Redmi Note 8 Pro Bootloader açmak için ücretsiz tool var mı?
zaker Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yağız Cihazım redmi note 8pro Yaş 25 Konum Kahramanmaras Katılım 24 Temmuz 2025 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Perşembe saat 17:22'de #1 Redmi Note 8 Pro Bootloader açmak için ücretsiz tool var mı?
burhan0660 Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım burhan Cihazım mi max 2 Yaş 35 Konum ankara Katılım 2 Kasım 2017 Konular 28 Mesajlar 2.463 Çözümler 29 Tepkime puanı 1.276 Puanları 188 Perşembe saat 18:29'de #2 zaker' Alıntı: Redmi Note 8 Pro Bootloader açmak için ücretsiz tool var mı? Genişletmek için tıkla ... forumda mevcut bootloader açma için tool senin cihaza uyar forumu az araştır Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Perşembe saat 18:31'de Medyaları görmek için kayıt olmalısınız buldum
zaker' Alıntı: Redmi Note 8 Pro Bootloader açmak için ücretsiz tool var mı? Genişletmek için tıkla ... forumda mevcut bootloader açma için tool senin cihaza uyar forumu az araştır Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Perşembe saat 18:31'de Medyaları görmek için kayıt olmalısınız buldum
zaker Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yağız Cihazım redmi note 8pro Yaş 25 Konum Kahramanmaras Katılım 24 Temmuz 2025 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Dün 13:44 da Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Çin romlu bl kapalı olan cihazımda, ücretsiz tool ile bl açıp sonrasında eng romda imei attım sonra global rom yükledim tüm sorunlar halloldu.
Çin romlu bl kapalı olan cihazımda, ücretsiz tool ile bl açıp sonrasında eng romda imei attım sonra global rom yükledim tüm sorunlar halloldu.